‘Bizler her şartta sizlerin yanınızdayız’

GÜNDEM 26.07.2018 - 18:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3279+ kez okundu.
 

‘Bizler her şartta sizlerin yanınızdayız’

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Giresun Cafe De Puga’da basın mensupları ile bir araya gelerek, gazetecilerin basın bayramını kutladı.
Başkan Karabıçak, burada yaptığı konuşmada, “Kişilerin özel hayatlarına saygıyı benimsemiş, tarafsız bir şekilde çalışmalarını yürüten, farkı görüş ve düşüncelerin fikirlerine yer veren, demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan siz değerli basın kuruluşlarımız halkımızın doğru ve hızlı bilgi almasının en önemli faktörlerinin başında gelmektedir. Ülkemiz zor ve çetin yollardan geçmiştir, bu süreçte sizlere büyük görevler düşmüş, halkımızın doğru bilgi almasında önemli çalışmalar yürüttünüz. Birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde ise, görevlerinizi layığıyla yerine getirmiş, getirmeye devam etmektesiniz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, zor şartlarda büyük özveri içerisinde görevlerini sürdüren, kamuoyunu hızlı bir şekilde bilgilendirmek adına görevlerini 24 saat icra eden basın mensubu arkadaşlarımızın bu önemli günlerini kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler her şartta sizlerin yanınızda olduğumuzu, çalışmalarınızda doğru bilgi almak adına elimizden gelen ne ise yapacağımızı, halkın doğru bilgilendirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalarda var olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi. ‘ALT YAPI ANLAMINDA ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK’ Tirebolu Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Karabıçak, “2014 yılında yapılan Mahalli idareler seçimlerinde Tirebolu halkımızın destekleri ile Belediye Başkanlığı görevine getirildim. Görev yaptığım 4.5 sene içerisinde ise her sabah aynı şevk ve istekle görevimizin başında, ekip arkadaşlarımızla çok önemli işlere ve projelere imza attık. İlçemizin ciddi sıkıntıları ve sorunları vardı. Özellikle merkezi hükümetten aldığımız büyük destekler ile Tirebolu’ya büyük ve kalıcı yatırımların temellerini attık kısa sürede tamamladık. Bazı projelerimiz yapım aşamasında, bazılarına ise çok kısa sürede başlıyoruz. 2014 yılında Tirebolu halkına verdiğimiz sözlerin büyük bir bölümünü gerçekleştirmenin, hizmete sunmanın huzuru ve gururunu taşıyoruz. Hayata geçiremediğimiz birkaç projemizin ise bu sene içerisinde temellerini atmayı planlıyoruz. Özellikle alt yapı anlamında çok ciddi yatırımlar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün gayretli çalışmalarıyla alt yapı ve su sorununu büyük oranda çözdük. Üst yapı çalışmalarımız ise aralıksız devam etmektedir. Sürdürdüğümüz sosyal projelerle İlçemizde sosyal hayatın gelişmesinde ve insanlarımızın kaynaşmasında önemli projeler yaptık. Giresun’da Hayvan barınağı olan sayılı İlçe Belediyeleri arasındayız. Yine temizlik işleri Müdürlüğümüzün başarılı çalışmalarından ötürü çevre ve halk sağlığını en üst düzeyde tuttuk. Giresun’un sayılı itfaiye birimlerinden biri haline gelen İtfaiye Müdürlüğümüz, ilçemizi yeşile bürüyen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, İlçe halkımızın her zaman yanında olan Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve tüm Müdürlüklerimizle ve birimlerimizle daha yaşanabilir bir Tirebolu için çalışma azmimiz devam edecektir” diye konuştu.
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Giresun Cafe De Puga’da basın mensupları ile bir araya gelerek, gazetecilerin basın bayramını kutladı.

Başkan Karabıçak, burada yaptığı konuşmada, “Kişilerin özel hayatlarına saygıyı benimsemiş, tarafsız bir şekilde çalışmalarını yürüten, farkı görüş ve düşüncelerin fikirlerine yer veren, demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan siz değerli basın kuruluşlarımız halkımızın doğru ve hızlı bilgi almasının en önemli faktörlerinin başında gelmektedir. Ülkemiz zor ve çetin yollardan geçmiştir, bu süreçte sizlere büyük görevler düşmüş, halkımızın doğru bilgi almasında önemli çalışmalar yürüttünüz. Birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde ise, görevlerinizi layığıyla yerine getirmiş, getirmeye devam etmektesiniz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, zor şartlarda büyük özveri içerisinde görevlerini sürdüren, kamuoyunu hızlı bir şekilde bilgilendirmek adına görevlerini 24 saat icra eden basın mensubu arkadaşlarımızın bu önemli günlerini kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler her şartta sizlerin yanınızda olduğumuzu, çalışmalarınızda doğru bilgi almak adına elimizden gelen ne ise yapacağımızı, halkın doğru bilgilendirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalarda var olacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.

‘ALT YAPI ANLAMINDA ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK’

Tirebolu Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Karabıçak, “2014 yılında yapılan Mahalli idareler seçimlerinde Tirebolu halkımızın destekleri ile Belediye Başkanlığı görevine getirildim. Görev yaptığım 4.5 sene içerisinde ise her sabah aynı şevk ve istekle görevimizin başında, ekip arkadaşlarımızla çok önemli işlere ve projelere imza attık. İlçemizin ciddi sıkıntıları ve sorunları vardı. Özellikle merkezi hükümetten aldığımız büyük destekler ile Tirebolu’ya büyük ve kalıcı yatırımların temellerini attık kısa sürede tamamladık. Bazı projelerimiz yapım aşamasında, bazılarına ise çok kısa sürede başlıyoruz. 2014 yılında Tirebolu halkına verdiğimiz sözlerin büyük bir bölümünü gerçekleştirmenin, hizmete sunmanın huzuru ve gururunu taşıyoruz. Hayata geçiremediğimiz birkaç projemizin ise bu sene içerisinde temellerini atmayı planlıyoruz. Özellikle alt yapı anlamında çok ciddi yatırımlar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün gayretli çalışmalarıyla alt yapı ve su sorununu büyük oranda çözdük. Üst yapı çalışmalarımız ise aralıksız devam etmektedir. Sürdürdüğümüz sosyal projelerle İlçemizde sosyal hayatın gelişmesinde ve insanlarımızın kaynaşmasında önemli projeler yaptık. Giresun’da Hayvan barınağı olan sayılı İlçe Belediyeleri arasındayız. Yine temizlik işleri Müdürlüğümüzün başarılı çalışmalarından ötürü çevre ve halk sağlığını en üst düzeyde tuttuk. Giresun’un sayılı itfaiye birimlerinden biri haline gelen İtfaiye Müdürlüğümüz, ilçemizi yeşile bürüyen Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, İlçe halkımızın her zaman yanında olan Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve tüm Müdürlüklerimizle ve birimlerimizle daha yaşanabilir bir Tirebolu için çalışma azmimiz devam edecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.