Bölge Müdürü Çelik’ten TSO’ya ziyaret

GÜNDEM 27.05.2019 - 09:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3422+ kez okundu.
 

Bölge Müdürü Çelik’ten TSO’ya ziyaret

Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Haluk Seyit Çelik’ten Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.
Ziraat Bankası Giresun Merkez İnönü Şube Yöneticisi İlker Canikli ile Şube Girişimci Yöneticisi Emine Karaman’ın da hazır bulunduğu ziyarette ekonomik süreç değerlendirildi. Ülkenin ve bölgenin ekonomik yapısı ve Ziraat Bankası’nın işletmelere yönelik kredi uygulamalarının masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, bu dönemde işletmelerin desteklenmesinin önemine değindi.  
Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Haluk Seyit Çelik’ten Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.

Ziraat Bankası Giresun Merkez İnönü Şube Yöneticisi İlker Canikli ile Şube Girişimci Yöneticisi Emine Karaman’ın da hazır bulunduğu ziyarette ekonomik süreç değerlendirildi.

Ülkenin ve bölgenin ekonomik yapısı ve Ziraat Bankası’nın işletmelere yönelik kredi uygulamalarının masaya yatırıldığı ziyarette konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, bu dönemde işletmelerin desteklenmesinin önemine değindi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.