BOTAŞ, köylüleri mağdur ediyor

GÜNDEM 24.02.2020 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4173+ kez okundu.
 

BOTAŞ, köylüleri mağdur ediyor

Bulancak’a Sivas üzerinden Bektaş Yaylasından getirilen Doğalgaz Boru Hattı, güzergah üzerinde bulunan köyleri mağdur etmeye devam ediyor.
Gazetemize konuşan Ahmetli Köyü Muhtarı İsa Gündoğdu, doğalgaz boru hattı nedeniyle köylerinde birçok vatandaşın ve ortak kullanımda olan birçok yolun kullanılamaz hale geldiğini söyledi. BOTAŞ Yüklenicisi müteahhit firma tarafından yürütülen çalışmalarda yapılan boru döşeme iş ve işlemlerinden sonra açılan yerlerin bilinçsiz bir şekilde kapatıldığını ifade eden Muhtar Gündoğdu, “Yapılan bu çalışmaların ardından köy halkımız mağdur edilmektedir. Milletimiz mahalle yollarında araçlarını dahi kullanamamaktadır. Yapılan çalışmaya herhangi bir engelimiz yok fakat halkımızın da mağdur edilmesine müsaade edemeyiz. Yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da Süme Köyünde aynı sorunlar yaşanmış ve gazetemizde yer almıştı. Bunun üzerine Bulancak Kaymakamlığı tarafından olaya el konularak,  vatandaşların mağduriyetini giderilmişti.  
Bulancak’a Sivas üzerinden Bektaş Yaylasından getirilen Doğalgaz Boru Hattı, güzergah üzerinde bulunan köyleri mağdur etmeye devam ediyor.

Gazetemize konuşan Ahmetli Köyü Muhtarı İsa Gündoğdu, doğalgaz boru hattı nedeniyle köylerinde birçok vatandaşın ve ortak kullanımda olan birçok yolun kullanılamaz hale geldiğini söyledi. BOTAŞ Yüklenicisi müteahhit firma tarafından yürütülen çalışmalarda yapılan boru döşeme iş ve işlemlerinden sonra açılan yerlerin bilinçsiz bir şekilde kapatıldığını ifade eden Muhtar Gündoğdu, “Yapılan bu çalışmaların ardından köy halkımız mağdur edilmektedir. Milletimiz mahalle yollarında araçlarını dahi kullanamamaktadır. Yapılan çalışmaya herhangi bir engelimiz yok fakat halkımızın da mağdur edilmesine müsaade edemeyiz. Yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da Süme Köyünde aynı sorunlar yaşanmış ve gazetemizde yer almıştı. Bunun üzerine Bulancak Kaymakamlığı tarafından olaya el konularak,  vatandaşların mağduriyetini giderilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.