Bozbağ Ankara’da Destek Arayışında

SPOR 27.09.2018 - 16:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2547+ kez okundu.
 

Bozbağ Ankara’da Destek Arayışında

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Giresunspor için maddi destek arayışları Kulüpler Birliği ile ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.
Ekim ayı başındaki personel maaşı ve futbolcularımıza yapılacak peşinat ödemesi için kaynak arayışlarına yönelen kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, aynı zamanda Kulüpler Birliği için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile de bir araya gelecek. Kaynak için görüşmeler de bulunacak Yüklü miktardaki ödemenin gerçekleşebilmesi için Ankara’da çözüm arayışlarına başlayan Başkan Bozbağ; “Ülkemiz ekonomik anlamda hakikaten çok kritik bir sınavdan geçerken biz Giresunspor olarak personel, teknik heyet ve futbolcularımıza olan vecibelerimizi yerine getirmek için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Giresun’umuzu Ankara da temsil eden tüm siyasi yetkililerimiz ile görüşerek sıkıntılarımızı dile getireceğim. Ayrıca Perşembe gecesine kadar buradayım ve bir dizi ziyaretlerde bulunacağım. Umarım başkent Ankara’dan istediğimizi alarak şehrimize dönerim” dedi. Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ayrıca Giresunspor’un güncel borçları dışında geçmişe ilişkin borcu olmayan ender kulüplerden biri olduğuna dikkat çekerken; “Maaş, prim ve peşinat taksitlerimizi ödediğimizde takımımız moral ve motivasyon açısından çok daha iyi bir konuma gelecektir” ifadelerini kullandı. Bozbağ son olarak; “Bu güne kadar başardığımız zorlukların üstesinden geldiğimiz gibi bundan sonra da yönetim kurulumuz ve şehrimizle birlikte kenetlenerek tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” diye konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.  
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Giresunspor için maddi destek arayışları Kulüpler Birliği ile ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Ekim ayı başındaki personel maaşı ve futbolcularımıza yapılacak peşinat ödemesi için kaynak arayışlarına yönelen kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, aynı zamanda Kulüpler Birliği için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile de bir araya gelecek.

Kaynak için görüşmeler de bulunacak

Yüklü miktardaki ödemenin gerçekleşebilmesi için Ankara’da çözüm arayışlarına başlayan Başkan Bozbağ; “Ülkemiz ekonomik anlamda hakikaten çok kritik bir sınavdan geçerken biz Giresunspor olarak personel, teknik heyet ve futbolcularımıza olan vecibelerimizi yerine getirmek için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Giresun’umuzu Ankara da temsil eden tüm siyasi yetkililerimiz ile görüşerek sıkıntılarımızı dile getireceğim. Ayrıca Perşembe gecesine kadar buradayım ve bir dizi ziyaretlerde bulunacağım. Umarım başkent Ankara’dan istediğimizi alarak şehrimize dönerim” dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ayrıca Giresunspor’un güncel borçları dışında geçmişe ilişkin borcu olmayan ender kulüplerden biri olduğuna dikkat çekerken; “Maaş, prim ve peşinat taksitlerimizi ödediğimizde takımımız moral ve motivasyon açısından çok daha iyi bir konuma gelecektir” ifadelerini kullandı.

Bozbağ son olarak; “Bu güne kadar başardığımız zorlukların üstesinden geldiğimiz gibi bundan sonra da yönetim kurulumuz ve şehrimizle birlikte kenetlenerek tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” diye konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.