Bozbağ, 'Her maç zor olacak'

SPOR 18.07.2017 - 06:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3647+ kez okundu.
 

Bozbağ, 'Her maç zor olacak'

Çotanakların Başkanı Bozbağ, yeni sezonun ilk iki haftasında TFF 1. Lig'in en hazır ilk iki takımıyla karşı karşıya geleceklerini söyledi.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, TFF 1. Lig 2017-2018 fikstürünü değerlendirdi. 'Yeni sezon fikstüründe ilk iki haftada bu ligin en kurulu ilk iki takımını çektik' diyen Bozbağ, "Bu ligin şuanda en kurulu takımlarında biri Boluspor, biri Adanaspor diğeri de Rizespor’du. Bu takımlar kadrolarını büyük oranda korudular. Giresunspor olarak biz üç hazır takımdan ikisiyle ilk iki hafta da oynuyoruz. Hayırlısı olsun" diye konuştu. Kamp çalışmalarını da değerlendiren Bozbağ, "Birinci etap Kızılcahamam kampımız gayet iyi geçiyor. Çalışmalardan memnunuz ancak bir an önce eksiklerimizi tamamlamamız lazım" ifadelerini kullandı.  
Çotanakların Başkanı Bozbağ, yeni sezonun ilk iki haftasında TFF 1. Lig'in en hazır ilk iki takımıyla karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, TFF 1. Lig 2017-2018 fikstürünü değerlendirdi.

'Yeni sezon fikstüründe ilk iki haftada bu ligin en kurulu ilk iki takımını çektik' diyen Bozbağ, "Bu ligin şuanda en kurulu takımlarında biri Boluspor, biri Adanaspor diğeri de Rizespor’du. Bu takımlar kadrolarını büyük oranda korudular. Giresunspor olarak biz üç hazır takımdan ikisiyle ilk iki hafta da oynuyoruz. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

Kamp çalışmalarını da değerlendiren Bozbağ, "Birinci etap Kızılcahamam kampımız gayet iyi geçiyor. Çalışmalardan memnunuz ancak bir an önce eksiklerimizi tamamlamamız lazım" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.