Bozbağ ‘Önemli olan kulübü ayakta tutmaktır’

SPOR 08.11.2018 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3063+ kez okundu.
 

Bozbağ ‘Önemli olan kulübü ayakta tutmaktır’

Giresunspor başkanı Mustafa Temel Bozbağ yaptığı basın açıklamasında, ‘Son günlerde yaşanan bazı gelişmeler sebebiyle bu açıklamayı yapma zaruretini kendimde buldum.
Yaklaşık bir haftadan bu yana Ankara’dayım ve tüm gelişmeleri takip ediyorum. Fakat ablamın hastanede tedavisi devam ettiği için burada olmak zorundayım. Sekiz seneden bu yana Giresunspor’un kulüp başkanlığını yapmaktayım. Ve bu süreç içerisinde kulübümüzü getirdiğimiz konum ortadadır. Türkiye’de herkes tarafından örnek gösterilen kulüplerden biri olduk. Bakanımız;, Milletvekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız ve tüm çalışanlarımız yanı sıra şahsım ve yönetim kurulumuz, basınımız  ve taraftarlarımızla birlikte kulübümüzü getirdiğimiz konum ortadadır. Geçmişten gelen borcumuz yoktur. Sadece bu sezon ki takımımıza peşinat ve maç başı borcumuz vardır. Bunun da sebebi herkesin bildiği gibi anormal günlerden geçmemizdir. Bakınız bankalar kredi vermezken insanlar ekonomik sıkıntı içerisinde cebelleşirken ve ekonomik darboğazdan geçerken bunları yaşıyoruz. Kimseye yük olmamaya çalışıyoruz. Sportif başarı veya başarısızlık her dönem olabilir. Önemli olan kulübü ayakta tutmaktır. Ne demek istediğim ileriki dönemlerde daha net görülecektir. Giresunspor buralara kolay gelmedi. Kolay da pes etmez. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki tüm kulüpler can derdinde ve ayakta kalmaya çalışıyorlar. Çoğu konkordato ilan etmemek için savaşıyorlar biz de takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de kimseden alkış beklemiyoruz. Memleketimiz için memleketimizin takımını ayakta tutmaya çalışıyoruz çünkü görevimiz bu. Giresun’a döndüğümde çok daha değineceğim fazla konuların olacağı söyleyeceğim çok daha şeylerin olacağı bir basın toplantısı yapacağım. Çünkü söylenecek ve konuşulacak çok şey var. Ben ve arkadaşlarım sekiz önce Giresunspor’u 52 kişinin oyu ile aldık. Hiçbir şeyden kaçmadık, korkmadık. Bundan sonrada kaçacak ve korkacak değiliz. Basın toplantımdan sonra çoğu şey daha netlik kazanacak. Bütün camiamıza saygılar sunarım’ şeklinde konuştu.
Giresunspor başkanı Mustafa Temel Bozbağ yaptığı basın açıklamasında, ‘Son günlerde yaşanan bazı gelişmeler sebebiyle bu açıklamayı yapma zaruretini kendimde buldum.

Yaklaşık bir haftadan bu yana Ankara’dayım ve tüm gelişmeleri takip ediyorum. Fakat ablamın hastanede tedavisi devam ettiği için burada olmak zorundayım. Sekiz seneden bu yana Giresunspor’un kulüp başkanlığını yapmaktayım. Ve bu süreç içerisinde kulübümüzü getirdiğimiz konum ortadadır. Türkiye’de herkes tarafından örnek gösterilen kulüplerden biri olduk. Bakanımız;, Milletvekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız ve tüm çalışanlarımız yanı sıra şahsım ve yönetim kurulumuz, basınımız  ve taraftarlarımızla birlikte kulübümüzü getirdiğimiz konum ortadadır. Geçmişten gelen borcumuz yoktur. Sadece bu sezon ki takımımıza peşinat ve maç başı borcumuz vardır. Bunun da sebebi herkesin bildiği gibi anormal günlerden geçmemizdir. Bakınız bankalar kredi vermezken insanlar ekonomik sıkıntı içerisinde cebelleşirken ve ekonomik darboğazdan geçerken bunları yaşıyoruz. Kimseye yük olmamaya çalışıyoruz.

Sportif başarı veya başarısızlık her dönem olabilir. Önemli olan kulübü ayakta tutmaktır. Ne demek istediğim ileriki dönemlerde daha net görülecektir. Giresunspor buralara kolay gelmedi. Kolay da pes etmez. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki tüm kulüpler can derdinde ve ayakta kalmaya çalışıyorlar. Çoğu konkordato ilan etmemek için savaşıyorlar biz de takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de kimseden alkış beklemiyoruz. Memleketimiz için memleketimizin takımını ayakta tutmaya çalışıyoruz çünkü görevimiz bu. Giresun’a döndüğümde çok daha değineceğim fazla konuların olacağı söyleyeceğim çok daha şeylerin olacağı bir basın toplantısı yapacağım. Çünkü söylenecek ve konuşulacak çok şey var. Ben ve arkadaşlarım sekiz önce Giresunspor’u 52 kişinin oyu ile aldık. Hiçbir şeyden kaçmadık, korkmadık. Bundan sonrada kaçacak ve korkacak değiliz. Basın toplantımdan sonra çoğu şey daha netlik kazanacak. Bütün camiamıza saygılar sunarım’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.