BST yeni oyunuyla sezon açıyor

GÜNDEM 15.01.2018 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2619+ kez okundu.
 

BST yeni oyunuyla sezon açıyor

Bulancak Sanat Tiyatrosu bu sezon yeniden 'Uysal Yurttaş Projesi' adlı oyunu ile 18 Mart Perşembe akşamı sahnedeki yerini alacak.
BST Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan yaptığı açıklamada, "2016-2017 sezonu oyunumuz olan 'Uysal Yurttaş Projesi' 18 Ocak Perşembe ve 25 Ocak Perşembe günü izleyici ile yeniden buluşacak. Ayrıca yeni sezon oyunu 'Memurun Faslı' oyunu çalışmaları devam ediyor. Şubat ayının 15'inden sonra yeni oyunumuzla her Perşembe akşamı izleyicilerimizin karşısına çıkacağız" dedi. Alkan öte yandan Bulancak'ın en önemli kurumları arasında olan ve Türk tiyatrosuna katkı sağlayan BST'nun önce Bulancak halkına sonra da turnelerle tüm tiyatro severlere ulaştırmaya çalışacaklarını söyledi. 
Bulancak Sanat Tiyatrosu bu sezon yeniden 'Uysal Yurttaş Projesi' adlı oyunu ile 18 Mart Perşembe akşamı sahnedeki yerini alacak.

BST Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan yaptığı açıklamada, "2016-2017 sezonu oyunumuz olan 'Uysal Yurttaş Projesi' 18 Ocak Perşembe ve 25 Ocak Perşembe günü izleyici ile yeniden buluşacak. Ayrıca yeni sezon oyunu 'Memurun Faslı' oyunu çalışmaları devam ediyor. Şubat ayının 15'inden sonra yeni oyunumuzla her Perşembe akşamı izleyicilerimizin karşısına çıkacağız" dedi.

Alkan öte yandan Bulancak'ın en önemli kurumları arasında olan ve Türk tiyatrosuna katkı sağlayan BST'nun önce Bulancak halkına sonra da turnelerle tüm tiyatro severlere ulaştırmaya çalışacaklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.