BST, 'Anadolu'da 30 yıl' ödülünü aldı

SANAT 23.02.2017 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5482+ kez okundu.
 

BST, 'Anadolu'da 30 yıl' ödülünü aldı

Bu yıl 7.'si düzenlenen 'Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri' töreni,...
...Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törende, 30 yıldır sahnelediği oyunlarla ilimizi başarıyla temsil eden Bulancak Sanat Tiyatrosu’na(BST), bu özelliği nedeniyle ‘Anadolu Tiyatrosu’ kategorisinde ‘Jüri Özel Ödülü’ verildi.  Ödül törenine, Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, tiyatronun kurucularından ve yöneticilerinden aynı zamanda il genel meclisi üyesi Ömer Mustafa Yılmaz ve Devlet Tiyatrosun Sanatçısı Şahin Ergüney ve oyuncularda katıldı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu'da törene katılarak yönetmen ve oyuncuları kutladı ve başarılarının devamını diledi. Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, "İlimizi, ülkemizi 30 yıldır başarıyla temsil ederek tanıtan BST’yi ve onlara güç, destek veren Bulancak halkını kutluyorum. Tiyatronun kurucularından, elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Mürsel Gülmezi de rahmetle anıyorum" dedi.Bektaşoğlu, BST oyuncu ve yönetmenleri tören sonunda sanatçı Kerem Alışık’la günün anısına fotoğraf çektirdiler. 
Bu yıl 7.'si düzenlenen 'Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri' töreni,...
...Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törende, 30 yıldır sahnelediği oyunlarla ilimizi başarıyla temsil eden Bulancak Sanat Tiyatrosu’na(BST), bu özelliği nedeniyle ‘Anadolu Tiyatrosu’ kategorisinde ‘Jüri Özel Ödülü’ verildi. 
Ödül törenine, Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, tiyatronun kurucularından ve yöneticilerinden aynı zamanda il genel meclisi üyesi Ömer Mustafa Yılmaz ve Devlet Tiyatrosun Sanatçısı Şahin Ergüney ve oyuncularda katıldı.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu'da törene katılarak yönetmen ve oyuncuları kutladı ve başarılarının devamını diledi. Bektaşoğlu yaptığı açıklamada, "İlimizi, ülkemizi 30 yıldır başarıyla temsil ederek tanıtan BST’yi ve onlara güç, destek veren Bulancak halkını kutluyorum. Tiyatronun kurucularından, elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Mürsel Gülmezi de rahmetle anıyorum" dedi.
Bektaşoğlu, BST oyuncu ve yönetmenleri tören sonunda sanatçı Kerem Alışık’la günün anısına fotoğraf çektirdiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.