BTSO'dan “İndirim Kampanyası” Çağrısı

GÜNDEM 12.10.2018 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2411+ kez okundu.
 

BTSO'dan “İndirim Kampanyası” Çağrısı

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Oda üyelerine ülke genelinde başlatılan indirim kampanyasına katılma çağrısı yaptı.
FATOĞLU açıklamasında, "Bilindiği üzere, hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde "İndirim Kampanyası" başlatılmıştır" dedi.   Bulancak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU oda üyelerine kampanyaya  katılma çağrısında bulunduğu açıklamasında şunlara yer verdi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsanın destekleyeceği enflasyonla mücadele programı çerçevesinde; üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyelerimizin İndirim Kampanyasına katkıda bulunması ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Ürün ve Hizmet Listesi’ne Odamızın web sitesi http://www.bulancak-tso.org.tr/BilgiMerkezi/HaberlerDuyurular/tabid/15149/articleType/ArticleView/articleId/24373/Enflasyonla-Mucadele-Programi.aspx linkinden ulaşılabilmektedir. Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması öngörülen kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz 19 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar +90 454 3142829 telefon numarasından indirim yapılması öngörülen ürün bilgisi ile kayıtlarını yaptırabilirler. Üyelerimizin bilgilerine sunulur.
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU, Oda üyelerine ülke genelinde başlatılan indirim kampanyasına katılma çağrısı yaptı.

FATOĞLU açıklamasında, "Bilindiği üzere, hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde "İndirim Kampanyası" başlatılmıştır" dedi.

 

Bulancak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU oda üyelerine kampanyaya  katılma çağrısında bulunduğu açıklamasında şunlara yer verdi:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsanın destekleyeceği enflasyonla mücadele programı çerçevesinde; üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyelerimizin İndirim Kampanyasına katkıda bulunması ülkemiz için büyük önem taşımaktadır.

Ürün ve Hizmet Listesi’ne Odamızın web sitesi http://www.bulancak-tso.org.tr/BilgiMerkezi/HaberlerDuyurular/tabid/15149/articleType/ArticleView/articleId/24373/Enflasyonla-Mucadele-Programi.aspx linkinden ulaşılabilmektedir.

Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması öngörülen kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz 19 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar +90 454 3142829 telefon numarasından indirim yapılması öngörülen ürün bilgisi ile kayıtlarını yaptırabilirler. Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.