Bu adamlar alkışlanır!

GÜNDEM 17.07.2018 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3055+ kez okundu.
 

Bu adamlar alkışlanır!

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Ekrem Civelekoğlu ve üyelerini makamında kabul etti.
Giresun Çocuklara Yardım Derneğinin faaliyetleri hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sunan Başkan Civelekoğlu ve üyeler, SHÇEK sevgi evleri, çocuk yuvası ve yetiştirme yurdu çocukları için oyun alanı projesinin sunumunu yaparak, Vali Sarıfakıoğulları’nı parkın açılışına davet ettiler.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları, Başkan Civelekoğlu ve üyelere çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Ekrem Civelekoğlu ve üyelerini makamında kabul etti.

Giresun Çocuklara Yardım Derneğinin faaliyetleri hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sunan Başkan Civelekoğlu ve üyeler, SHÇEK sevgi evleri, çocuk yuvası ve yetiştirme yurdu çocukları için oyun alanı projesinin sunumunu yaparak, Vali Sarıfakıoğulları’nı parkın açılışına davet ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları, Başkan Civelekoğlu ve üyelere çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.