Bu çocuklar bir harika

GÜNDEM 06.11.2017 - 14:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3963+ kez okundu.
 

Bu çocuklar bir harika

Bulancak Atatürk Ortaokulu Tiyatro Topluluğunun sahnelediği “Bir demet tiyatro biraz mutluluk” adlı oyun büyük bir ilgi gördü.
3 Kasım Cuma akşamı 75. Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro salonunda öğrenciler ve velilerine sahnelenen oyun sonunda seyircilerden büyük bir alkış aldı. Komedi tarzındaki oyun sonrası Okul Müdürü Cavit Hendekçi yaptığı konuşmada, "Bu oyunumuza emeği geçen başta Türkçe öğretmenimiz Nuray Turhan’a değerli öğrencilerimize, oyunumuzu izleyen velilerimiz ile protokol’e, çok teşekkür ederim. Öğrencilerimizin ilk kez oynadığı bu oyunda heyecanlarına rağmen çok iyi bir oyun ortaya koydu. 6 aylık bir özverili çalışma sonucu okulumuz tiyatro topluluğu bu oyunu siz tiyatro severlere sunduğu içinde çok mutluyuz" dedi. Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, müdür yardımcısı Nevzat Seyitoğlu, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, GRÜ Bulancak UBYO Dekanı Yrd. Doç Dr. Oktay Karaman, İlçe Tarım müdürü Oğuz Yiğit, Yazı İşleri müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, okul müdürlerinin de izlediği oyunda,7-E sınıfından oyunda yer alan öğrencilerde şu isimlerden oluştu “Selen Yeşiltepe, Perihan Utku, Batuhan Kağan Korkmaz, Ayşe Sude Baş, Esra Demir, Doğukan Aydın, Salih Karakoç, Ayşegül Gündoğdu, Ahmet Alihan Kaya, Sıla Bulut, Sudenaz, Güngör, Arda Karakılıç, Asude Henden, İclal Güçtaş, Sıla Yaslıtaş, Efe Kağan Güngör, Yağmur Akçay, Berna Kesik, Talha Keskin, 7-B sınıfından Arda Dereköylü, Emre Aydın, Yiğit Torun, Demirhan Bodur, Eser Durmuş, Nurşah Biber, Beril Kelleci de (sahne arkası ve suflör)olarak görev aldı.
Bulancak Atatürk Ortaokulu Tiyatro Topluluğunun sahnelediği “Bir demet tiyatro biraz mutluluk” adlı oyun büyük bir ilgi gördü.

3 Kasım Cuma akşamı 75. Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro salonunda öğrenciler ve velilerine sahnelenen oyun sonunda seyircilerden büyük bir alkış aldı. Komedi tarzındaki oyun sonrası Okul Müdürü Cavit Hendekçi yaptığı konuşmada, "Bu oyunumuza emeği geçen başta Türkçe öğretmenimiz Nuray Turhan’a değerli öğrencilerimize, oyunumuzu izleyen velilerimiz ile protokol’e, çok teşekkür ederim. Öğrencilerimizin ilk kez oynadığı bu oyunda heyecanlarına rağmen çok iyi bir oyun ortaya koydu. 6 aylık bir özverili çalışma sonucu okulumuz tiyatro topluluğu bu oyunu siz tiyatro severlere sunduğu içinde çok mutluyuz" dedi.

Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, müdür yardımcısı Nevzat Seyitoğlu, İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, GRÜ Bulancak UBYO Dekanı Yrd. Doç Dr. Oktay Karaman, İlçe Tarım müdürü Oğuz Yiğit, Yazı İşleri müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, okul müdürlerinin de izlediği oyunda,7-E sınıfından oyunda yer alan öğrencilerde şu isimlerden oluştu “Selen Yeşiltepe, Perihan Utku, Batuhan Kağan Korkmaz, Ayşe Sude Baş, Esra Demir, Doğukan Aydın, Salih Karakoç, Ayşegül Gündoğdu, Ahmet Alihan Kaya, Sıla Bulut, Sudenaz, Güngör, Arda Karakılıç, Asude Henden, İclal Güçtaş, Sıla Yaslıtaş, Efe Kağan Güngör, Yağmur Akçay, Berna Kesik, Talha Keskin, 7-B sınıfından Arda Dereköylü, Emre Aydın, Yiğit Torun, Demirhan Bodur, Eser Durmuş, Nurşah Biber, Beril Kelleci de (sahne arkası ve suflör)olarak görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.