Bu ekipten hain çıkmaz

GÜNDEM 05.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3480+ kez okundu.
 

Bu ekipten hain çıkmaz

Giresun Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Yaşar İbaş, Salı günü yapılan GTB seçimlerine itiraz edilmesinin ardından bir basın toplantısı düzenledi.
Yapılan itirazda ve Giresun'da yayınlanan bir gazetede belirtilen Fetöcü kelimelerinin kendileriyle alakalı olmadığını kaydeden Başkan İbaş, "Bu ekipten hain çıkmaz . Bu ekipten Fetöcü çıkmaz. GTB 1926’dan beri Türkiye’nin en önemli kurumlarındandır. Ülkemizin en saygın kurumlarından olan GTB, bu şekilde itham edilemez. Bizim gibi insanların böylesine alçak insanlarla bir arada olması söz konusu olamaz. Ben arkadaşlarıma kefilim. Bahsi geçen 2 oy nasıl kullanılmıştır ben bilemem. Yargımız var, gerekli merciler en doğru kararı verecektir" diye konuştu. Toplantı sonrası yapılan itirazın mahkeme tarafından ret edildiğini belirten Başkan İbaş ve ekibi ilerleyen günlerde mazbatayı alacaklarını söylediler.
Giresun Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Yaşar İbaş, Salı günü yapılan GTB seçimlerine itiraz edilmesinin ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Yapılan itirazda ve Giresun'da yayınlanan bir gazetede belirtilen Fetöcü kelimelerinin kendileriyle alakalı olmadığını kaydeden Başkan İbaş, "Bu ekipten hain çıkmaz . Bu ekipten Fetöcü çıkmaz. GTB 1926’dan beri Türkiye’nin en önemli kurumlarındandır. Ülkemizin en saygın kurumlarından olan GTB, bu şekilde itham edilemez. Bizim gibi insanların böylesine alçak insanlarla bir arada olması söz konusu olamaz. Ben arkadaşlarıma kefilim. Bahsi geçen 2 oy nasıl kullanılmıştır ben bilemem. Yargımız var, gerekli merciler en doğru kararı verecektir" diye konuştu.

Toplantı sonrası yapılan itirazın mahkeme tarafından ret edildiğini belirten Başkan İbaş ve ekibi ilerleyen günlerde mazbatayı alacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.