BU İNSANLARA SAHİP ÇIKIN!

GÜNDEM 11.04.2019 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2872+ kez okundu.
 

BU İNSANLARA SAHİP ÇIKIN!

Seçimlerden yaklaşık 3 ay önce gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından kaleme alınan ‘Veren el alan elden üstündür’ başlıklı köşe yazısında Bulancak’ın büyük sorunlarından biri konu edilmişti.
Yıldız, yazısında Bulancak’ta sahip çıkılması gereken onlarca kişi olduğunu belirtmiş, bunların en acil durumda olanlarının Tekin(Namık) ve Aysel Çaylak çiftinin bakmakla yükümlü oldukları hepimizin tanıdığı, namı değer Bebek Erol, Gürdal, Erdal, Barış, Savaş ve Mutlu olduğunu ifade etmişti. Araya yerel seçimlerin girmesi ve herkesin seçim derdinde olması nedeniyle ne yazık ki hala bu aileye konaklamak için ne bir yer yapıldı ne de bir tahsis edilebildi. Aile olarak konaklama anlamında büyük sıkıntılar çektiklerini ifade eden Tekin Çaylak, gazetemizi ziyaret ederek hala daha kendilerine kalacak bir yer bulamadıklarını söyledi. Çalmadık kapı bırakmadığını ifade eden Çaylak, “Kiralık olarak kaldığımız ev hala satılıktır. Ev sahibi bizleri evden çıkartıyor. Ailemle birlikte kalacak bir yer bulamıyoruz. Eşimin babasından kalma köyde harabe bir evimiz var. Şehir merkezinde kalacak bir yerimiz olmadığı için ailemle birlikte İcilli Köyüne gitmek istiyoruz. Fakat maddi imkansızlıklar beni zorluyor. İlçemizin önde gelenlerinden, resmi kurum amirlerinden bize birilerinin el tutmasını istiyoruz. Her gün onlarca kapıya gitmekten artık yoruldum. Ailemizin durumu bütün Bulancak halkı tarafından biliniyor. Biz kendi halinde yaşayan insanlarız. Kendi çocuklarım ve kayınbiraderlerimin sağlık sorunlarını bütün Bulancak biliyor. Biz istiyoruz ki, başımızı sokacak bir evimiz olsun. Dilencilik yapmıyoruz, sadece devletimizin ve halkımızın bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Ne eşimin ne de benim artık dayanacak gücümüz kalmadı. Devletimizin yetkililerine buradan sesleniyorum. Birileri artık bize sahip çıksın” dedi.
Seçimlerden yaklaşık 3 ay önce gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız tarafından kaleme alınan ‘Veren el alan elden üstündür’ başlıklı köşe yazısında Bulancak’ın büyük sorunlarından biri konu edilmişti.

Yıldız, yazısında Bulancak’ta sahip çıkılması gereken onlarca kişi olduğunu belirtmiş, bunların en acil durumda olanlarının Tekin(Namık) ve Aysel Çaylak çiftinin bakmakla yükümlü oldukları hepimizin tanıdığı, namı değer Bebek Erol, Gürdal, Erdal, Barış, Savaş ve Mutlu olduğunu ifade etmişti.

Araya yerel seçimlerin girmesi ve herkesin seçim derdinde olması nedeniyle ne yazık ki hala bu aileye konaklamak için ne bir yer yapıldı ne de bir tahsis edilebildi.

Aile olarak konaklama anlamında büyük sıkıntılar çektiklerini ifade eden Tekin Çaylak, gazetemizi ziyaret ederek hala daha kendilerine kalacak bir yer bulamadıklarını söyledi.

Çalmadık kapı bırakmadığını ifade eden Çaylak, “Kiralık olarak kaldığımız ev hala satılıktır. Ev sahibi bizleri evden çıkartıyor. Ailemle birlikte kalacak bir yer bulamıyoruz. Eşimin babasından kalma köyde harabe bir evimiz var. Şehir merkezinde kalacak bir yerimiz olmadığı için ailemle birlikte İcilli Köyüne gitmek istiyoruz. Fakat maddi imkansızlıklar beni zorluyor. İlçemizin önde gelenlerinden, resmi kurum amirlerinden bize birilerinin el tutmasını istiyoruz. Her gün onlarca kapıya gitmekten artık yoruldum. Ailemizin durumu bütün Bulancak halkı tarafından biliniyor. Biz kendi halinde yaşayan insanlarız. Kendi çocuklarım ve kayınbiraderlerimin sağlık sorunlarını bütün Bulancak biliyor. Biz istiyoruz ki, başımızı sokacak bir evimiz olsun. Dilencilik yapmıyoruz, sadece devletimizin ve halkımızın bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Ne eşimin ne de benim artık dayanacak gücümüz kalmadı. Devletimizin yetkililerine buradan sesleniyorum. Birileri artık bize sahip çıksın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.