BU TAKIM BULANCAK’INDIR, SAHİPSİZ KALAMAZ

SPOR 29.08.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3115+ kez okundu.
 

BU TAKIM BULANCAK’INDIR, SAHİPSİZ KALAMAZ

Bulancak denildi mi ilk akla gelen konulardan biri Bulancakspor’dur. Bir markadır Bulancakspor, buradaki, gurbetteki için her zaman önde gelir, hangi ligde olduğu önemli değildir.
Cumhuriyetle yaşıt, spor tarihinde yeri olan bir markadır. Her ne kadar yaşanan zorluklar nedeniyle ismi 1926 Bulancakspor olsa da Bulancakspor’dur o renklerin bağlı olduğu takım. Bugün gelinen noktada 1926 Bulancak spor sahipsiz yani yönetimsiz kalmışsa bunun vebali Bulancak’taki yetkili kişiler ve makamlardır. Bu konuda hiçbir yetkili kendini kenarda tutamaz. Yeri gelmiş destek olunmuş yeri gelmiş sessizce kulüp yalnız bırakılmış ve çok sıkıntılı günler 1926 Bulancakspor’u yıpratarak nefes alamaz hale getirmiştir. 1926 Bulancakspor’a destek olan belediye başkanları sayesinde sıkıntılar aşılmış ve ayakta kalması sağlanmıştır. ‘Hep birileri bana sahip çıksın’ diye bekleyen 1926 Bulancakspor’da yine aynı dert baş göstermiş ve çare beklemektedir. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, seçim öncesi takımı yalnız bırakmayacağını ve destek olacağını ifade ediyordu. Ancak gelinen durumda Başkan Yakar, ‘belediyenin parası yok’, diyerek desteği en aza indirmiş takım ortada kalmış. Kimsenin de şu an itibariyle takıma sahip çıkması söz konusu değil gibi. Bugüne kadar bu takım için harcanan para belli. Spor kamuoyu bunu biliyor. Kim destek oldu, kim olmadı. Köklü bir geçmişe sahip olan 1926 Bulancakspor küme düşsün diyenlere inat yoluna devam etmelidir. Bunun içinde Başkan Yakar, verdiği sözü yerine getirmeli ve 1926 Bulancakspor’u, destekleyeceği kadar desteklemeli ve kulübe sahip çıkarak sorunu kökünden çözmelidir. Bu olmaz ise kulüp bir şirkete dönüştürmeli ve alacak olan kişi ile yoluna devam etmesi sağlanmalıdır. Elbette ilçe insanlarının çok sayıda derdi ve sıkıntısı vardır. Buna rağmen hepimizin göz ağrısı olan 1926 Bulancakspor, zar şartlarda olsa yolunda gitmeli ve ilçe insanının değeri olmalıdır. 1926 Bulancakspor için Başkan Yakar, kamuoyunun karşısına çıkıp ne olup olmayacağını açıklayıp, bu konuyu bir daha tartışmadan çözüme kavuşturmasını bekliyoruz.
Bulancak denildi mi ilk akla gelen konulardan biri Bulancakspor’dur. Bir markadır Bulancakspor, buradaki, gurbetteki için her zaman önde gelir, hangi ligde olduğu önemli değildir.

Cumhuriyetle yaşıt, spor tarihinde yeri olan bir markadır. Her ne kadar yaşanan zorluklar nedeniyle ismi 1926 Bulancakspor olsa da Bulancakspor’dur o renklerin bağlı olduğu takım.

Bugün gelinen noktada 1926 Bulancak spor sahipsiz yani yönetimsiz kalmışsa bunun vebali Bulancak’taki yetkili kişiler ve makamlardır. Bu konuda hiçbir yetkili kendini kenarda tutamaz. Yeri gelmiş destek olunmuş yeri gelmiş sessizce kulüp yalnız bırakılmış ve çok sıkıntılı günler 1926 Bulancakspor’u yıpratarak nefes alamaz hale getirmiştir. 1926 Bulancakspor’a destek olan belediye başkanları sayesinde sıkıntılar aşılmış ve ayakta kalması sağlanmıştır. ‘Hep birileri bana sahip çıksın’ diye bekleyen 1926 Bulancakspor’da yine aynı dert baş göstermiş ve çare beklemektedir.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, seçim öncesi takımı yalnız bırakmayacağını ve destek olacağını ifade ediyordu. Ancak gelinen durumda Başkan Yakar, ‘belediyenin parası yok’, diyerek desteği en aza indirmiş takım ortada kalmış. Kimsenin de şu an itibariyle takıma sahip çıkması söz konusu değil gibi.

Bugüne kadar bu takım için harcanan para belli. Spor kamuoyu bunu biliyor. Kim destek oldu, kim olmadı. Köklü bir geçmişe sahip olan 1926 Bulancakspor küme düşsün diyenlere inat yoluna devam etmelidir. Bunun içinde Başkan Yakar, verdiği sözü yerine getirmeli ve 1926 Bulancakspor’u, destekleyeceği kadar desteklemeli ve kulübe sahip çıkarak sorunu kökünden çözmelidir.

Bu olmaz ise kulüp bir şirkete dönüştürmeli ve alacak olan kişi ile yoluna devam etmesi sağlanmalıdır. Elbette ilçe insanlarının çok sayıda derdi ve sıkıntısı vardır. Buna rağmen hepimizin göz ağrısı olan 1926 Bulancakspor, zar şartlarda olsa yolunda gitmeli ve ilçe insanının değeri olmalıdır.

1926 Bulancakspor için Başkan Yakar, kamuoyunun karşısına çıkıp ne olup olmayacağını açıklayıp, bu konuyu bir daha tartışmadan çözüme kavuşturmasını bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.