‘Bu takım ligde kalacak’

SPOR 05.03.2020 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2679+ kez okundu.
 

‘Bu takım ligde kalacak’

1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Hakan Koçer, Bölgesel Amatör Lig’de 20. haftasında 1074 Çankırıspor’a 4-2 kaybettikleri için üzüldüklerini söyledi.
Maçta erken yenen golün takımı için kötü olduğunu vurgulayan Koçer, “Pazar günü alınan mağlubiyet çok üzücü ama maalesef futbolda bunlar var. Sezon boyunca takımımız gol yiyince oyundan düşüyor. Birkaç pozisyon ürettik ama final paslarını ve sonuçlandırmayı yapamadık” diye konuştu. Koçer, “Kalan 6 maçımız final havası içinde oynayacağız. Öncelikle Kastamonu’yu burada yenmek zorundayız. Bu takıma ve camiaya inanıyorum. Bu takımın ligde kalacağına inanıyorum. Bunu hak ediyor” ifadelerini kullandı.
1926 Bulancakspor Teknik Direktörü Hakan Koçer, Bölgesel Amatör Lig’de 20. haftasında 1074 Çankırıspor’a 4-2 kaybettikleri için üzüldüklerini söyledi.

Maçta erken yenen golün takımı için kötü olduğunu vurgulayan Koçer, “Pazar günü alınan mağlubiyet çok üzücü ama maalesef futbolda bunlar var. Sezon boyunca takımımız gol yiyince oyundan düşüyor. Birkaç pozisyon ürettik ama final paslarını ve sonuçlandırmayı yapamadık” diye konuştu.

Koçer, “Kalan 6 maçımız final havası içinde oynayacağız. Öncelikle Kastamonu’yu burada yenmek zorundayız. Bu takıma ve camiaya inanıyorum. Bu takımın ligde kalacağına inanıyorum. Bunu hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.