Bu tür eylemler asla bizleri yıldıramayacak

GÜNDEM 20.11.2017 - 14:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3169+ kez okundu.
 

Bu tür eylemler asla bizleri yıldıramayacak

Diyanet Sen il genişletilmiş Divan Kurulu Toplantısı Giresun Uygulamalı Otelde yapıldı.
Toplantıya İl Müftüsü Muhittin Oral, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacıbey Özkan, Hacı Bayram Gür, Cebrail Yakışır ile Diyanet-Sen Giresun Şubesinin il ve ilçe teşkilatları katıldı. Divan Başkanı Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Diyanet camiasının üstlendiği görevin kutsal bir görev olduğunu, bu görevin bilinciyle mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Din görevlilerinin topluma daha iyi bir hizmet sunabilmeleri için taleplerine cevap verilmesini, boş olan camilerimizin din görevli ihtiyacının Diyanete yeni kadro tahsisi yapılarak giderilmesini istedi. Açış konuşmasını yapan MEMUR-SEN ve DİYANET-SEN İl Başkanı Sami Şimşek NATO tarafından Norveç’te yapılan tatbikatta ülkemize yapılan hain plana dikkatleri çekerek, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Paşa ile Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı düşman hedef tahtasına oturtanları şiddet ve nefretle kınadı. Bu tür eylemlerin asla bizleri yıldıramayacağını aksine yeniden dirilteceğini ifade ederek, değerler sendikacılığının temsilcileri olarak, asıl amaçlarının ülkesine ve milletine sahip çıkmak ve ülkeye ve millete düşmanlık yapanların karşısında dik duruş sergilemek olduğunu ifade ederek, Devlete olan bağlılıklarını et ve tırnak gibi olduğunu dile getirerek, ilde sendikal olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı. Toplantıya katılan İl müftümüz sayın Muhittin ORAL hocamız ise yaptığı konuşmasında MEMUR-SEN’in kurucusu Mehmet Akif İNAN hoca ile üniversite yıllarında öğrenci iken tanıştıklarını söyleyerek; "Yedi Güzel Adamdan biri olan merhum Akif İNAN hocamız bizlere okul yıllarımızda 'Siz sakın memurluk numarasını yutmayın, siz Allah'ın memurlarısınız' derdi. Bu inançla çalıştığımız müddetçe ülkemize ve milletimize karış sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz" ifadelerinde bulundu. Toplantı Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcılarının konuşmaları ile toplantıya katılan kurul üyelerinin karşılıklı görüş ve önerilerini dile getirmeleriyle beraber sona erdi.
Diyanet Sen il genişletilmiş Divan Kurulu Toplantısı Giresun Uygulamalı Otelde yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü Muhittin Oral, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacıbey Özkan, Hacı Bayram Gür, Cebrail Yakışır ile Diyanet-Sen Giresun Şubesinin il ve ilçe teşkilatları katıldı.

Divan Başkanı Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Diyanet camiasının üstlendiği görevin kutsal bir görev olduğunu, bu görevin bilinciyle mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Din görevlilerinin topluma daha iyi bir hizmet sunabilmeleri için taleplerine cevap verilmesini, boş olan camilerimizin din görevli ihtiyacının Diyanete yeni kadro tahsisi yapılarak giderilmesini istedi.

Açış konuşmasını yapan MEMUR-SEN ve DİYANET-SEN İl Başkanı Sami Şimşek NATO tarafından Norveç’te yapılan tatbikatta ülkemize yapılan hain plana dikkatleri çekerek, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Paşa ile Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı düşman hedef tahtasına oturtanları şiddet ve nefretle kınadı.

Bu tür eylemlerin asla bizleri yıldıramayacağını aksine yeniden dirilteceğini ifade ederek, değerler sendikacılığının temsilcileri olarak, asıl amaçlarının ülkesine ve milletine sahip çıkmak ve ülkeye ve millete düşmanlık yapanların karşısında dik duruş sergilemek olduğunu ifade ederek, Devlete olan bağlılıklarını et ve tırnak gibi olduğunu dile getirerek, ilde sendikal olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Toplantıya katılan İl müftümüz sayın Muhittin ORAL hocamız ise yaptığı konuşmasında MEMUR-SEN’in kurucusu Mehmet Akif İNAN hoca ile üniversite yıllarında öğrenci iken tanıştıklarını söyleyerek; "Yedi Güzel Adamdan biri olan merhum Akif İNAN hocamız bizlere okul yıllarımızda 'Siz sakın memurluk numarasını yutmayın, siz Allah'ın memurlarısınız' derdi. Bu inançla çalıştığımız müddetçe ülkemize ve milletimize karış sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz" ifadelerinde bulundu.

Toplantı Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcılarının konuşmaları ile toplantıya katılan kurul üyelerinin karşılıklı görüş ve önerilerini dile getirmeleriyle beraber sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.