Bu vebal kimin?

GÜNDEM 31.10.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2948+ kez okundu.
 

Bu vebal kimin?

Bulancak’ta meydana gelen trafik kazansında bir yaya hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre Perşembe günü saat 11:00 sularında Sanayi Mahallesi Güzelyalı Caddesinde meydana gelen ölümlü trafik kazasında sürücü O.Y. idaresindeki 28 NS 744 plakalı kamyonet zeminin ıslaklığından dolayı aracının kontrolünü kaybederek yolun sağında yürümekte olan Dudu Usta(45)’ya çarptı. Kazada ağır yaralanan Dudu Usta’nın sağlık ekipleri tarafından Bulancak Devlet Hastanesine kaldırıldığı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sürücü O.Y.’nin ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındığı ve yapılan işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Daha önce birçok defa habere konu olan bölgede yaya kaldırımlarının bulunmaması ve geçmiş yıllarda aynı mevkide yine ölümlü kaza meydana gelmesi ise vatandaşları isyan ettirdi. Gazetemize konuşan birçok vatandaş bu yolun sürekli dolu olduğunu ve çevresinde yaya yolu bulunmadığı için birçok insanın ölümle karşı karşıya kaldığını ifade ettiler. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar bir an önce yaya güvenliği için bu güzergaha kaldırım yapılmasını istediler.  
Bulancak’ta meydana gelen trafik kazansında bir yaya hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Perşembe günü saat 11:00 sularında Sanayi Mahallesi Güzelyalı Caddesinde meydana gelen ölümlü trafik kazasında sürücü O.Y. idaresindeki 28 NS 744 plakalı kamyonet zeminin ıslaklığından dolayı aracının kontrolünü kaybederek yolun sağında yürümekte olan Dudu Usta(45)’ya çarptı. Kazada ağır yaralanan Dudu Usta’nın sağlık ekipleri tarafından Bulancak Devlet Hastanesine kaldırıldığı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sürücü O.Y.’nin ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındığı ve yapılan işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Daha önce birçok defa habere konu olan bölgede yaya kaldırımlarının bulunmaması ve geçmiş yıllarda aynı mevkide yine ölümlü kaza meydana gelmesi ise vatandaşları isyan ettirdi. Gazetemize konuşan birçok vatandaş bu yolun sürekli dolu olduğunu ve çevresinde yaya yolu bulunmadığı için birçok insanın ölümle karşı karşıya kaldığını ifade ettiler. Yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar bir an önce yaya güvenliği için bu güzergaha kaldırım yapılmasını istediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.