‘BU YOLA CİDDİ GAYRET VE SAMİMİYETLE ÇIKTIK’

GÜNDEM 29.11.2018 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2227+ kez okundu.
 

‘BU YOLA CİDDİ GAYRET VE SAMİMİYETLE ÇIKTIK’

AK Parti’nin Giresun Belediye Başkan Adayı Şenlikolu, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Ticaret Borsası Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasını ziyaret eden başkan Adayı Şenlikoğlu, hazırladıkları projelerle Giresun’un ufkunu açacaklarını ifade ederek, “10 yıldır kimin ne yaptığı tam anlaşılamayan bir Belediye yönetiminden artık bu şehri kurtarıp, bu şehri yenilemeye ve ufkunu açmaya talibiz. Projelerimizle şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz” dedi. Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, “Yerel Yönetime talip olmak sorumluluk gerektirir. Ciddiyet gerektirir. Türkiye hızla gelişmekte olan bir ülke, maalesef Giresun ise Belediye Yönetiminde bölgede geri kalmış bir şehir. Tüm göstergeler, bu kentin Belediyecilik hizmetleri olarak geri kalmışlığını gösteriyor. Bu nedenle seçilmişlerin aldığı bu görevler çok zor ve sorumluluk gerektirir. Bir kentte belirleyici olan şey iyi bir yönetimdir. Şehrin yönetimi iyi ise, demokrasi de iyi olur, sosyal hayatta iyi olur. Gelişmişlik sorunu olmaz. Ancak Giresun Belediyecilik anlamında son 10 yıldır sıkıntılı bir şehir. Maalesef son 10 yılda değerleri değişmiş bir şehir. Belediyecilik anlamında şehrin sıkıntıları, sorunları, mali durumu, hizmetleri, projeleri çağımızın çok çok gerisinde. Vatandaşlarımız tepkili. Bunlar durum tespitidir, gerçeklerimizdir. Dolayısı ile seçilmişlerin tüm bu zorlukları bilmesi ve bunlara çözüm üretmesi gerekir. Biz tüm bu sorunları bilerek çözüm odaklı bu yola ciddi gayret ve samimiyetle çıktık. Siyaset en önemli hizmet alanıdır. Hükümetimiz ile Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve tüm ilgili kurullarımızın fikrini, desteğini ve gücünü yanımıza alarak, Giresun’umuzu hak ettiği yere getireceğiz. Bu dönem inşallah iyi bir çalışma, gayret ve halkımızın desteği ile Giresun Belediyesini alarak, hemşerilerimize layık, yaşanabilir bir kent sunmak istiyoruz” diye konuştu.  
AK Parti’nin Giresun Belediye Başkan Adayı Şenlikolu, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına başladı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Giresun Ticaret Borsası Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasını ziyaret eden başkan Adayı Şenlikoğlu, hazırladıkları projelerle Giresun’un ufkunu açacaklarını ifade ederek, “10 yıldır kimin ne yaptığı tam anlaşılamayan bir Belediye yönetiminden artık bu şehri kurtarıp, bu şehri yenilemeye ve ufkunu açmaya talibiz. Projelerimizle şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, “Yerel Yönetime talip olmak sorumluluk gerektirir. Ciddiyet gerektirir. Türkiye hızla gelişmekte olan bir ülke, maalesef Giresun ise Belediye Yönetiminde bölgede geri kalmış bir şehir. Tüm göstergeler, bu kentin Belediyecilik hizmetleri olarak geri kalmışlığını gösteriyor. Bu nedenle seçilmişlerin aldığı bu görevler çok zor ve sorumluluk gerektirir. Bir kentte belirleyici olan şey iyi bir yönetimdir. Şehrin yönetimi iyi ise, demokrasi de iyi olur, sosyal hayatta iyi olur. Gelişmişlik sorunu olmaz. Ancak Giresun Belediyecilik anlamında son 10 yıldır sıkıntılı bir şehir. Maalesef son 10 yılda değerleri değişmiş bir şehir. Belediyecilik anlamında şehrin sıkıntıları, sorunları, mali durumu, hizmetleri, projeleri çağımızın çok çok gerisinde. Vatandaşlarımız tepkili. Bunlar durum tespitidir, gerçeklerimizdir. Dolayısı ile seçilmişlerin tüm bu zorlukları bilmesi ve bunlara çözüm üretmesi gerekir. Biz tüm bu sorunları bilerek çözüm odaklı bu yola ciddi gayret ve samimiyetle çıktık. Siyaset en önemli hizmet alanıdır. Hükümetimiz ile Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve tüm ilgili kurullarımızın fikrini, desteğini ve gücünü yanımıza alarak, Giresun’umuzu hak ettiği yere getireceğiz. Bu dönem inşallah iyi bir çalışma, gayret ve halkımızın desteği ile Giresun Belediyesini alarak, hemşerilerimize layık, yaşanabilir bir kent sunmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.