BUFAP 4.YÖNETİM TOPLANTISINI YAPTI

GÜNDEM 22.07.2020 - 16:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2440+ kez okundu.
 

BUFAP 4.YÖNETİM TOPLANTISINI YAPTI

Koronovirüs sürecinden dolayı toplantılara ara veren BUFAP gönüllü yönetimi 21Temmuz Salı günü toplantı yaptı.
Platformun genel durumu üzerine, yapılan ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirmesi yapılan toplantıya, Bulancak Farkındalık Platformu gönüllü başkanı Gökhan Özcan, gönüllü başkan yardımcıları Cengiz Tarı, Pınar Özkan, gönüllü yöneticiler Emrah Dik, Nurdan Emecen, Mustafa Kuzu, Haldun Azak, Ayşe Dizdar ve Ünal Gündoğdu katıldı. Açıklamalarda bulunan BUFAP gönüllü başkanı Gökhan Özcan; "Çok güzel istişarelerde bulunduk ve kararlar aldık. Engellerin hiç olmadığı, daha temiz, daha yeşil, daha huzurlu bir Bulancak, Giresun ve tüm şehirler için taşın altına elini koymaya devam edeceğiz" dedi.
Koronovirüs sürecinden dolayı toplantılara ara veren BUFAP gönüllü yönetimi 21Temmuz Salı günü toplantı yaptı.

Platformun genel durumu üzerine, yapılan ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirmesi yapılan toplantıya, Bulancak Farkındalık Platformu gönüllü başkanı Gökhan Özcan, gönüllü başkan yardımcıları Cengiz Tarı, Pınar Özkan, gönüllü yöneticiler Emrah Dik, Nurdan Emecen, Mustafa Kuzu, Haldun Azak, Ayşe Dizdar ve Ünal Gündoğdu katıldı.

Açıklamalarda bulunan BUFAP gönüllü başkanı Gökhan Özcan; "Çok güzel istişarelerde bulunduk ve kararlar aldık. Engellerin hiç olmadığı, daha temiz, daha yeşil, daha huzurlu bir Bulancak, Giresun ve tüm şehirler için taşın altına elini koymaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.