BUFED’de görev dağılımı yapıldı

GÜNDEM 02.05.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3080+ kez okundu.
 

BUFED’de görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan BUFED Yeni Yönetim Kurulu ilk görevlendirme toplantısı Gaziosmanpaşa Erdoğan Köyü Derneği'nde gerçekleştirdi.
BUFED Başkanı Sezgin Karataş'a Faruk Aydın vekillik, Ekrem Üngör ise yardımcılık yapacaklar. Adem Telli Muhasip üyeliğe, Ercan Henden Genel Sekreterliğe, Aytaç Akkaya Ar-Ge, Şenol Yakasız Teşkilat, Şükrü Pekdemir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlıklarına, İsa Gündoğdu ise Bulancak Temsilciliğine getirildiler. Başkan Karataş yaptığı açıklamada, “Memleketimize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcımız olsun” dedi.
Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan BUFED Yeni Yönetim Kurulu ilk görevlendirme toplantısı Gaziosmanpaşa Erdoğan Köyü Derneği'nde gerçekleştirdi.

BUFED Başkanı Sezgin Karataş'a Faruk Aydın vekillik, Ekrem Üngör ise yardımcılık yapacaklar.

Adem Telli Muhasip üyeliğe, Ercan Henden Genel Sekreterliğe, Aytaç Akkaya Ar-Ge, Şenol Yakasız Teşkilat, Şükrü Pekdemir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlıklarına, İsa Gündoğdu ise Bulancak Temsilciliğine getirildiler. Başkan Karataş yaptığı açıklamada, “Memleketimize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.