BUFED, muhtarlarla istişare yaptı

GÜNDEM 09.09.2019 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3556+ kez okundu.
 

BUFED, muhtarlarla istişare yaptı

Kısa adı BUFED olan Bulancak Federasyonu, Bulancak’a bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.
Dernek Başkanı Sezgin Karataş, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte hareket ederek sorunları çözüme kavuşturma noktasında güzel bir başlangıca imza atmak istediklerini ifade ederek, “Birebir karşılıklı görüşülen Muhtarlarımızın genel olarak köy ve mahalleleriyle ilgili sıkıntıları ifade ettiği toplantı sonrası siyasi veya kamu kurumları nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak birlik olduğumuzu ve beraber hareket ettiğimizi tüm kamuoyuna duyurmayı hedefliyoruz” dedi. Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’da katıldı.
Kısa adı BUFED olan Bulancak Federasyonu, Bulancak’a bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Dernek Başkanı Sezgin Karataş, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte hareket ederek sorunları çözüme kavuşturma noktasında güzel bir başlangıca imza atmak istediklerini ifade ederek, “Birebir karşılıklı görüşülen Muhtarlarımızın genel olarak köy ve mahalleleriyle ilgili sıkıntıları ifade ettiği toplantı sonrası siyasi veya kamu kurumları nezdinde gerekli girişimlerde bulunarak birlik olduğumuzu ve beraber hareket ettiğimizi tüm kamuoyuna duyurmayı hedefliyoruz” dedi.

Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.