Bulancak BB spor sezonu açtı

SPOR 24.08.2017 - 13:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2763+ kez okundu.
 

Bulancak BB spor sezonu açtı

Bulancak Belediyesi Beton spor erkek voleybol takımı 2017-2018 sezonu için sezon açılışını yaptı.
TVF Voleybol 1. Ligde B grubunda 23 Eylül'de başlayacak sezon öncesi yeni oyuncuları ile Doğa Piknik'te verilen yemekte bir araya gelerek sezon açılışını yaptı. Bulancak Doğa Piknik'te 23 Ağustos Çarşamba akşamı kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncuların katıldığı yemekli toplantıda sezonun planlaması da konuşuldu. Kulüp Asbaşkanı Ömral Daban’ın da katıldığı toplantı da antrenör Selçuk Sekban yaptığı açılış konuşmasında, "Bu sezon yeni bir kadro kurduk. Çalışmalarımızı Giresun'da yapacağız. Maçlara kadar bazı ufak tefek sorunlarımız olacaktır. Bunları da yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve Başkanımız Recep Yakar, asbaşkanımız Ömral Daban ile beraber çözeceğiz. Perşembe günü sabah kros çalışması ile antremanlara başlayacağız. Sezon hepimize hayırlı olsun" dedi. Daha sonra asbaşkan Ömral Daban’da kısa bir konuşma yaparak, "Geçen sezon benim içinde bir tecrübe oldu. Artık daha tecrübeli bir ekip olarak yola devam edeceğiz. Yeni sezonda yeni bir yönetim kurulu ile voleybolu Bulancak'ta ve Giresun da çok iyi bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Yemek sonrası yönetim kurulu ve oyuncular toplu halde sezon öncesi fotoğrafı çektirdiler. Asbaşkan Daban takımı yemekte ağırlayan Doğa Piknik Sahibi Hüdai Türüdüoğlu'na teşekkür etti.
Bulancak Belediyesi Beton spor erkek voleybol takımı 2017-2018 sezonu için sezon açılışını yaptı.

TVF Voleybol 1. Ligde B grubunda 23 Eylül'de başlayacak sezon öncesi yeni oyuncuları ile Doğa Piknik'te verilen yemekte bir araya gelerek sezon açılışını yaptı.

Bulancak Doğa Piknik'te 23 Ağustos Çarşamba akşamı kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncuların katıldığı yemekli toplantıda sezonun planlaması da konuşuldu.

Kulüp Asbaşkanı Ömral Daban’ın da katıldığı toplantı da antrenör Selçuk Sekban yaptığı açılış konuşmasında, "Bu sezon yeni bir kadro kurduk. Çalışmalarımızı Giresun'da yapacağız. Maçlara kadar bazı ufak tefek sorunlarımız olacaktır. Bunları da yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve Başkanımız Recep Yakar, asbaşkanımız Ömral Daban ile beraber çözeceğiz. Perşembe günü sabah kros çalışması ile antremanlara başlayacağız. Sezon hepimize hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra asbaşkan Ömral Daban’da kısa bir konuşma yaparak, "Geçen sezon benim içinde bir tecrübe oldu. Artık daha tecrübeli bir ekip olarak yola devam edeceğiz. Yeni sezonda yeni bir yönetim kurulu ile voleybolu Bulancak'ta ve Giresun da çok iyi bir şekilde temsil edeceğiz" dedi. Yemek sonrası yönetim kurulu ve oyuncular toplu halde sezon öncesi fotoğrafı çektirdiler. Asbaşkan Daban takımı yemekte ağırlayan Doğa Piknik Sahibi Hüdai Türüdüoğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.