Bulancak Belediyesi Şantiye alanını büyüttü

GÜNDEM 25.12.2018 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3322+ kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi Şantiye alanını büyüttü

Bulancak Belediyesi, Pazarsuyu’nda bulunan şantiye alanına, yanındaki 12 dönümlük komşu parseli de katarak üretim altyapısını büyüttü.
Yaklaşık 2.5 milyon TL değerindeki yeni parselle Bulancak Belediyesi Şantiye alanı toplam da 58 dönüme çıkmış oldu. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Göreve başladığımız andan itibaren önceliğimiz üretime yönelik hizmetti. Bu hedef doğrultusunda tüm enerjimizi bir üretim merkezi haline dönüştüreceğimiz şantiye alanına yönlendirdik. Çok şükür ki; kısa zamanda şantiye alanımızı, Bulancak Belediyesi’nin adeta can damarı haline getirdik. Ancak tüm üretimlerin gerçekleştiği şantiye alanı yeterli değildi. Bu sebepten dolayı, 2015 yılından itibaren 12 dönümlük komşu parselin kamulaştırma yoluyla satın alınması çalışmalarını başlattık. Çoğunluğu alınan parselin kalan iki dönümlük son hissesinin de mahkeme kararıyla kamulaştırmasını 500 bin TL’ye tamamladık. Toplamda yaklaşık 2.5 milyon TL değerindeki yeni parselle birlikte, yaklaşık 46 dönüm alanda hizmet veren şantiye alanımız, toplamda 58 dönüme ulaşmış oldu. Üretim ve hizmet alanlarını rahatlatacak bu kamulaştırmayla Bulancak Belediyesi şantiye alanı daha verimli bir kullanım alanıyla üretimlerini de artıracak, gelişimini ve büyümesini sürdürecektir. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun” dedi. Kamulaştırması tamamlanan yeni şantiye alanının tapusu, Yazı İşleri Müdürü Fatih Serdar Doğan tarafından teslim alındı. Bulancak Belediyesi Şantiye alanında; Kum-çakıl kırma, kilit parke, bordür, beton büz ve doğu Karadeniz’in en büyük kapasiteli beton santrali gibi altyapıya yönelik önemli üretimler gerçekleştirilirken, elektrik, demir, marangozhane, boyahane, araç bakım atölyeleri ile tüm Bulancak’ın atık sularının arıtıldığı Atık su Arıtma tesisleri yer alıyor.  
Bulancak Belediyesi, Pazarsuyu’nda bulunan şantiye alanına, yanındaki 12 dönümlük komşu parseli de katarak üretim altyapısını büyüttü.

Yaklaşık 2.5 milyon TL değerindeki yeni parselle Bulancak Belediyesi Şantiye alanı toplam da 58 dönüme çıkmış oldu.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Göreve başladığımız andan itibaren önceliğimiz üretime yönelik hizmetti. Bu hedef doğrultusunda tüm enerjimizi bir üretim merkezi haline dönüştüreceğimiz şantiye alanına yönlendirdik. Çok şükür ki; kısa zamanda şantiye alanımızı, Bulancak Belediyesi’nin adeta can damarı haline getirdik. Ancak tüm üretimlerin gerçekleştiği şantiye alanı yeterli değildi. Bu sebepten dolayı, 2015 yılından itibaren 12 dönümlük komşu parselin kamulaştırma yoluyla satın alınması çalışmalarını başlattık. Çoğunluğu alınan parselin kalan iki dönümlük son hissesinin de mahkeme kararıyla kamulaştırmasını 500 bin TL’ye tamamladık. Toplamda yaklaşık 2.5 milyon TL değerindeki yeni parselle birlikte, yaklaşık 46 dönüm alanda hizmet veren şantiye alanımız, toplamda 58 dönüme ulaşmış oldu. Üretim ve hizmet alanlarını rahatlatacak bu kamulaştırmayla Bulancak Belediyesi şantiye alanı daha verimli bir kullanım alanıyla üretimlerini de artıracak, gelişimini ve büyümesini sürdürecektir. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun” dedi.

Kamulaştırması tamamlanan yeni şantiye alanının tapusu, Yazı İşleri Müdürü Fatih Serdar Doğan tarafından teslim alındı.


Bulancak Belediyesi Şantiye alanında; Kum-çakıl kırma, kilit parke, bordür, beton büz ve doğu Karadeniz’in en büyük kapasiteli beton santrali gibi altyapıya yönelik önemli üretimler gerçekleştirilirken, elektrik, demir, marangozhane, boyahane, araç bakım atölyeleri ile tüm Bulancak’ın atık sularının arıtıldığı Atık su Arıtma tesisleri yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.