BULANCAK BELEDİYESİNİ NASIL BATIRDINIZ?

GÜNDEM 01.10.2018 - 18:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2830+ kez okundu.
 

BULANCAK BELEDİYESİNİ NASIL BATIRDINIZ?

CHP Bulancak İlçe Başkanı Sıbıç, Belediye Başkanı Yakar’ın sorunlara duyarsız kaldığını ve cevap bekleyen sorulara cevap vermesi gerektiğini ifade etti.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, yerel seçimlere 6 aydan az bir zaman kaldığını belirterek, Bulancak’ta belediyenin hayali projelerle halkı kandırmaya devam ettiğini söyledi. Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Bulancak’ta gelinen noktada Bulancak belediyesine ait billboardlarda Avrupa Birliğinin Bulancak’a kazandırmış olduğu Atık Su ve Kanalizasyon Projesi ile betonlaşmadan başka hiçbir hizmet yoktur. Avrupa Birliği projesi ile yapılan ve göreve geldiğinde devam eden hizmeti yeni yapılmış bir proje gibi sürekli ortaya atan mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar, belediyenin borcunu hangi hizmete karşılık 80 milyona çıkardığını açıklamadan bize hizmetten bahsedemez. Bizler bu ilçede yaşayan ve ömrünü bu ilçeye adamış insanlarız. Bulancak’ta kurduğu beton santrali ile hizmet yaptığını anlatan sayın Yakar, Bulancak Belediyesini ve Bulancak halkını borç batağına nasıl sürüklediğini Bulancak halkına bir an önce izah etmelidir. Belediye Meclisinde bulamadığımız Yakar’a bu soruları orada sorma fırsatımız olmuyor. Bizde basın aracılığıyla buradan defalarca sorduğumuz soruları yineliyoruz. Fakat ne hikmetse sayın Yakar, bu sorularımızın hiçbirine cevap vermiyor. Şimdi buradan tekrar soruyoruz. 4,5 senede Bulancak Belediyesi adına kayıtlı Bulancak halkına ait olan kaç tane gayrimenkulü sattın? Bunların bedellerini neye harcadın da Bulancak Belediyesinin yapmış olduğu alım ihalelerine neden artık hiçbir ticaret adamı girmiyor ve itibar etmiyor. Bugün Bulancak Belediyesi araçlarına mazot dahi alamıyor. Sen bunları sadece beton dökmek ve elektrik direği dikmek için mi sattın? Döktüğün betonlardan dolayı Şemsettin Boğazı ile Dükkan Boğazı arasında ki işyerlerinde geçtiğimiz hafta elektrik arızası dahi bulunamadı. Yapılan hiçbir şeyde plan ve program yapılmadığı gibi dökülen betonlarda plansız ve programsız yapılmıştır. İlerleyen zamanlarda dökmüş olduğun betonlardan kimlerin ne kazandığını Bulancak halkı ile paylaşacağımdan hiçbir Bulancaklının şüphesi olmasın… Belediyecilik etrafında ki bir avuç insanı huzur ve refaha kavuşturmak değil, tüm belde insanını sosyal ve adaletli bir şekilde huzur ve refaha kavuşturmaktır. Bulancak halkının en büyük şansı seçimlere 5 ay kalmasıdır” dedi.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Sıbıç, Belediye Başkanı Yakar’ın sorunlara duyarsız kaldığını ve cevap bekleyen sorulara cevap vermesi gerektiğini ifade etti.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, yerel seçimlere 6 aydan az bir zaman kaldığını belirterek, Bulancak’ta belediyenin hayali projelerle halkı kandırmaya devam ettiğini söyledi.

Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Bulancak’ta gelinen noktada Bulancak belediyesine ait billboardlarda Avrupa Birliğinin Bulancak’a kazandırmış olduğu Atık Su ve Kanalizasyon Projesi ile betonlaşmadan başka hiçbir hizmet yoktur. Avrupa Birliği projesi ile yapılan ve göreve geldiğinde devam eden hizmeti yeni yapılmış bir proje gibi sürekli ortaya atan mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar, belediyenin borcunu hangi hizmete karşılık 80 milyona çıkardığını açıklamadan bize hizmetten bahsedemez. Bizler bu ilçede yaşayan ve ömrünü bu ilçeye adamış insanlarız. Bulancak’ta kurduğu beton santrali ile hizmet yaptığını anlatan sayın Yakar, Bulancak Belediyesini ve Bulancak halkını borç batağına nasıl sürüklediğini Bulancak halkına bir an önce izah etmelidir. Belediye Meclisinde bulamadığımız Yakar’a bu soruları orada sorma fırsatımız olmuyor. Bizde basın aracılığıyla buradan defalarca sorduğumuz soruları yineliyoruz. Fakat ne hikmetse sayın Yakar, bu sorularımızın hiçbirine cevap vermiyor. Şimdi buradan tekrar soruyoruz. 4,5 senede Bulancak Belediyesi adına kayıtlı Bulancak halkına ait olan kaç tane gayrimenkulü sattın? Bunların bedellerini neye harcadın da Bulancak Belediyesinin yapmış olduğu alım ihalelerine neden artık hiçbir ticaret adamı girmiyor ve itibar etmiyor. Bugün Bulancak Belediyesi araçlarına mazot dahi alamıyor. Sen bunları sadece beton dökmek ve elektrik direği dikmek için mi sattın? Döktüğün betonlardan dolayı Şemsettin Boğazı ile Dükkan Boğazı arasında ki işyerlerinde geçtiğimiz hafta elektrik arızası dahi bulunamadı. Yapılan hiçbir şeyde plan ve program yapılmadığı gibi dökülen betonlarda plansız ve programsız yapılmıştır. İlerleyen zamanlarda dökmüş olduğun betonlardan kimlerin ne kazandığını Bulancak halkı ile paylaşacağımdan hiçbir Bulancaklının şüphesi olmasın… Belediyecilik etrafında ki bir avuç insanı huzur ve refaha kavuşturmak değil, tüm belde insanını sosyal ve adaletli bir şekilde huzur ve refaha kavuşturmaktır. Bulancak halkının en büyük şansı seçimlere 5 ay kalmasıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.