BULANCAK BEYAZ'A BÜRÜNDÜ

GÜNDEM 10.02.2020 - 09:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3559+ kez okundu.
 

BULANCAK BEYAZ'A BÜRÜNDÜ

Son birkaç aydır kar yağışını dört gözle bekleyen Bulancak ve çevresinde son iki gündür kar ve soğuk hava etkili olunca Bulancak kar beyaz bir renge büründü.
Doğu Karadeniz bölgesinde Cumartesi akşam saatlerinde başlayan yağmur daha sonra kar yağışına dönünce aralıklı olarak yağdı. Bu hafta sonu bölgenin genelinde kar yağışı ile birlikte soğuk havada etkili olunca ilçenin her yerinde kar manzaraları dikkat çekti. Cumartesi günü yağan kar ile birlikte uzun bir süredir kar görmeyen vatandaşlarda kar yağışının keyfini çıkardı. Kar yağışının devam ettiği hafta sonu her hangi bir sıkıntı olmayınca vatandaşlarda bol bol kartopu oynadı ve fotoğraf çekti. Kar kalınlığını çok olduğu yerlerde Bulancak Belediyesi gerekli çalışmaları yaparak şehir içinde trafikte aksamaların olmasına izin vermedi. Gece saatlerinde ayaz sebebiyle sıcaklık sıfırın altında olunca sabahın ilk saatlerinde yollarda buz oldu. Pazar günü ara ara yağan karda fala etkili olmayınca kar ilçe genelinde sıkıntı yaratmadı. Bugün de havanın kar yağışı ile birlikte geçeceği ve Salı gününden itibaren yağmurlu bir havanın geleceği belirtiliyor.         
Son birkaç aydır kar yağışını dört gözle bekleyen Bulancak ve çevresinde son iki gündür kar ve soğuk hava etkili olunca Bulancak kar beyaz bir renge büründü.

Doğu Karadeniz bölgesinde Cumartesi akşam saatlerinde başlayan yağmur daha sonra kar yağışına dönünce aralıklı olarak yağdı. Bu hafta sonu bölgenin genelinde kar yağışı ile birlikte soğuk havada etkili olunca ilçenin her yerinde kar manzaraları dikkat çekti.

Cumartesi günü yağan kar ile birlikte uzun bir süredir kar görmeyen vatandaşlarda kar yağışının keyfini çıkardı. Kar yağışının devam ettiği hafta sonu her hangi bir sıkıntı olmayınca vatandaşlarda bol bol kartopu oynadı ve fotoğraf çekti. Kar kalınlığını çok olduğu yerlerde Bulancak Belediyesi gerekli çalışmaları yaparak şehir içinde trafikte aksamaların olmasına izin vermedi. Gece saatlerinde ayaz sebebiyle sıcaklık sıfırın altında olunca sabahın ilk saatlerinde yollarda buz oldu. Pazar günü ara ara yağan karda fala etkili olmayınca kar ilçe genelinde sıkıntı yaratmadı. Bugün de havanın kar yağışı ile birlikte geçeceği ve Salı gününden itibaren yağmurlu bir havanın geleceği belirtiliyor.       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.