‘BULANCAK BUZA TESLİM OLDU’

SİYASET 10.02.2020 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3276+ kez okundu.
 

‘BULANCAK BUZA TESLİM OLDU’

CHP Bulancak İlçe Başkanı Sıbıç, Bulancak’ın susuzluğa ve yağan kar sonrası oluşan buza teslim olduğunu ifade etti.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, kar yağışının vatandaşlar tarafından sevindirici olduğunu belirtirken, buzlanmaların önlenememesinin ise Bulancak Belediyesinin bir ayıbı olduğunu söyledi. Bulancak şehir merkezine 2016 yılının Aralık ayında yağan kar yağışının, 3 sene sonra yeniden 8 Şubat 2020 Cumartesi günü yağdığına değinen Başkan Sıbıç, “Belediyemizin yetersiz makine parkı, kar temizleme ile ilgili ekipmanlarının bir şekilde elinden çıkartmasından dolayı gerekli kar temizleme çalışması yapılamamıştır. Kar yağışında dolayısıyla Bulancak Belediyesi sınıfta kalmıştır” dedi. ‘Bulancak Belediyesi hepimizindir’ diye konuşan Başkan Sıbıç, “Bizlerde muhalefet partisi ilçe başkanı olarak Bulancak Belediyesine bundan sonra araç ve makina yardımında bulunmayı Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyelerinden alıp, destek olabileceğimizi buradan duyuruyoruz. Ve yine son 15 gündür ilçemizde su kesintisi bulunmaktadır. Akan sular ise çamurlu olarak musluklardan akmaktadır. İlçemizde ki su şebekesinin yenilenmiş olmasına rağmen sudaki kirlilik ve kesintiler daha çok devam etmektedir. Demek ki yapıldığı söylenilen su şebekesi tamamen fasondur. Kuyulardan su 30 metreden alınırsa bu çamur her zaman akmaya devam eder. Ve bununda düzeltme imkanı yoktur. Bununla ilgili, bu projeyi yapan ve teslim alan kimlerse bunun bedelini ödemek zorundadırlar” diye konuştu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Sıbıç, Bulancak’ın susuzluğa ve yağan kar sonrası oluşan buza teslim olduğunu ifade etti.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, kar yağışının vatandaşlar tarafından sevindirici olduğunu belirtirken, buzlanmaların önlenememesinin ise Bulancak Belediyesinin bir ayıbı olduğunu söyledi.

Bulancak şehir merkezine 2016 yılının Aralık ayında yağan kar yağışının, 3 sene sonra yeniden 8 Şubat 2020 Cumartesi günü yağdığına değinen Başkan Sıbıç, “Belediyemizin yetersiz makine parkı, kar temizleme ile ilgili ekipmanlarının bir şekilde elinden çıkartmasından dolayı gerekli kar temizleme çalışması yapılamamıştır. Kar yağışında dolayısıyla Bulancak Belediyesi sınıfta kalmıştır” dedi.

‘Bulancak Belediyesi hepimizindir’ diye konuşan Başkan Sıbıç, “Bizlerde muhalefet partisi ilçe başkanı olarak Bulancak Belediyesine bundan sonra araç ve makina yardımında bulunmayı Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyelerinden alıp, destek olabileceğimizi buradan duyuruyoruz. Ve yine son 15 gündür ilçemizde su kesintisi bulunmaktadır. Akan sular ise çamurlu olarak musluklardan akmaktadır. İlçemizde ki su şebekesinin yenilenmiş olmasına rağmen sudaki kirlilik ve kesintiler daha çok devam etmektedir. Demek ki yapıldığı söylenilen su şebekesi tamamen fasondur. Kuyulardan su 30 metreden alınırsa bu çamur her zaman akmaya devam eder. Ve bununda düzeltme imkanı yoktur. Bununla ilgili, bu projeyi yapan ve teslim alan kimlerse bunun bedelini ödemek zorundadırlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.