‘Bulancak güzel günlere birlikte yürüyecek’

SİYASET 29.11.2018 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1951+ kez okundu.
 

‘Bulancak güzel günlere birlikte yürüyecek’

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Başat Çolak, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.
Aday Adayı Çolak, Genel Merkez tarafından aday olarak açıklanmasının ardından önemli projeleri hayata geçirmek istediğini ifade etti. Aday belirleme sürecinin tamamlanması ve Bulancak Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğinde Bulancak halkı ile bütünleşerek önemli projeleri gerçekleştireceğini belirten Aday Adayı Çolak, “Bulancaklı hemşerilerimiz ve partimizin değerli teşkilat üyeleri ile birlikte bir araya gelerek Bulancak Belediyesinde yeni bir hizmet yarışına girmek istiyoruz. 2004 yılında AK Parti tarafından hizmet kervanına dahil edilen ilçemizde elbette ki bu zamana kadar bir çok hizmet yapılmıştır. Bizlerde bu hizmetlerin devam edenlerini takip ederek yeni projelerle bu hizmetleri çoğaltmak istiyoruz. Şuanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek bir derdimiz var; o da Bulancak’ın daha güzel günlere birlikte yürümesini sağlamaktır” diye konuştu.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Başat Çolak, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştü.

Aday Adayı Çolak, Genel Merkez tarafından aday olarak açıklanmasının ardından önemli projeleri hayata geçirmek istediğini ifade etti.

Aday belirleme sürecinin tamamlanması ve Bulancak Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğinde Bulancak halkı ile bütünleşerek önemli projeleri gerçekleştireceğini belirten Aday Adayı Çolak, “Bulancaklı hemşerilerimiz ve partimizin değerli teşkilat üyeleri ile birlikte bir araya gelerek Bulancak Belediyesinde yeni bir hizmet yarışına girmek istiyoruz. 2004 yılında AK Parti tarafından hizmet kervanına dahil edilen ilçemizde elbette ki bu zamana kadar bir çok hizmet yapılmıştır. Bizlerde bu hizmetlerin devam edenlerini takip ederek yeni projelerle bu hizmetleri çoğaltmak istiyoruz. Şuanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek bir derdimiz var; o da Bulancak’ın daha güzel günlere birlikte yürümesini sağlamaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.