BULANCAK HAK ETTİĞİ GÖRÜNTÜYE KAVUŞUYOR

GÜNDEM 01.01.2018 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4097+ kez okundu.
 

BULANCAK HAK ETTİĞİ GÖRÜNTÜYE KAVUŞUYOR

Bulancak Belediyesi tarafından ilçenin her yerinde sürdürülen alt yapı ve üst yapı düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, sahil yolunda yapılan ışıklandırma çalışmalarının ilk kısmı elektrik verilerek devreye sokuldu.
Sanayi kavşağından, Fatoğlu kavşağına kadar tüm sahil yolunda koridor halinde adeta ışıktan bir gerdanlık gibi şehre renk katacak çalışmalar tamamlandığında, çok güzel bir görünüme kavuşacak sahil yolu şimdiden ilgi odağı haline geldi. Aydınlatılan yolda çekilen fotoğraflar sosyal medya üzerinden yüzlerce paylaşım ve beğeni ile takdir toplarken, Bulancak Belediyesine ve Belediye Başkanı Recep Yakar’a takdir ve teşekkürler yağmaya devam ediyor. İncüvez Deresi ile Sarayburnu Camii arasında biten kaldırım düzenlemeleri boyunca dekoratif ve son teknoloji led aydınlatma direkleri ile hem yolu hem de kaldırımları aydınlatırken oluşturduğu ışık koridoru ile bir gerdanlık gibi göz alıcı bir görüntü verdi. Sahil yolunda ki; aydınlatma çalışmaları dahil tüm düzenlemelerin tamamı belediye imkanları ile yapılırken 5 milyon TL’ye mal olması bekleniyor. Sahil yolu ve şehir içi yolu tamamlandığında Bulancak değişimini büyük oranda tamamlamış olacak. Belediye Başkanı Recep Yakar; "Sanayi kavşağı ile Fatoğlu kavşağı arasında yeniden düzenlenen sahil yolu; bölünmüş yol olarak çift gidiş çift geliş olarak planlanırken, yeni baskı beton kaldırım, peyzaj ve aydınlatma düzenlemeleri ile yeni Bulancak’ın yeni yüzü olacak. Eş zamanlı olarak 15 Temmuz ve Millet Caddeleri ve devamında eski tuğla fabrikası girişinden, Fatoğlu kavşağına kadar olan (eski Ordu-Giresun yolu) Bulancak’ın en önemli şehir içi yolunda devam eden alt yapı (içme suyu, atık su, elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz) ve üst yapı çalışmalarımızda tamamlandıktan sonra Bulancak değişimini ve yenilenmesini önemli ölçüde tamamlamış ve Karadeniz’de parmakla gösterilecek örnek  şehirlerden bir haline gelmiş olacaktır" dedi. Öte yandan Başkan Yakar, "Cumartesi günü elektrik verilerek kısmen devreye giren sahil yolu düzenlemesi ile gerek sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak sevincimizi ve gururumuzu paylaşan, mesaj yazan, tebrik eden, eleştiren tüm halkımıza ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyor, tüm maliyeti belediyemiz tarafından karşılanan düzenlemelerin en kısa zamanda tamamlanacağını ifade etmek istiyorum.  Sizlerin destek ve duası bize güç veriyor" diye konuştu.
Bulancak Belediyesi tarafından ilçenin her yerinde sürdürülen alt yapı ve üst yapı düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, sahil yolunda yapılan ışıklandırma çalışmalarının ilk kısmı elektrik verilerek devreye sokuldu.

Sanayi kavşağından, Fatoğlu kavşağına kadar tüm sahil yolunda koridor halinde adeta ışıktan bir gerdanlık gibi şehre renk katacak çalışmalar tamamlandığında, çok güzel bir görünüme kavuşacak sahil yolu şimdiden ilgi odağı haline geldi.

Aydınlatılan yolda çekilen fotoğraflar sosyal medya üzerinden yüzlerce paylaşım ve beğeni ile takdir toplarken, Bulancak Belediyesine ve Belediye Başkanı Recep Yakar’a takdir ve teşekkürler yağmaya devam ediyor.

İncüvez Deresi ile Sarayburnu Camii arasında biten kaldırım düzenlemeleri boyunca dekoratif ve son teknoloji led aydınlatma direkleri ile hem yolu hem de kaldırımları aydınlatırken oluşturduğu ışık koridoru ile bir gerdanlık gibi göz alıcı bir görüntü verdi. Sahil yolunda ki; aydınlatma çalışmaları dahil tüm düzenlemelerin tamamı belediye imkanları ile yapılırken 5 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Sahil yolu ve şehir içi yolu tamamlandığında Bulancak değişimini büyük oranda tamamlamış olacak.

Belediye Başkanı Recep Yakar; "Sanayi kavşağı ile Fatoğlu kavşağı arasında yeniden düzenlenen sahil yolu; bölünmüş yol olarak çift gidiş çift geliş olarak planlanırken, yeni baskı beton kaldırım, peyzaj ve aydınlatma düzenlemeleri ile yeni Bulancak’ın yeni yüzü olacak. Eş zamanlı olarak 15 Temmuz ve Millet Caddeleri ve devamında eski tuğla fabrikası girişinden, Fatoğlu kavşağına kadar olan (eski Ordu-Giresun yolu) Bulancak’ın en önemli şehir içi yolunda devam eden alt yapı (içme suyu, atık su, elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz) ve üst yapı çalışmalarımızda tamamlandıktan sonra Bulancak değişimini ve yenilenmesini önemli ölçüde tamamlamış ve Karadeniz’de parmakla gösterilecek örnek  şehirlerden bir haline gelmiş olacaktır" dedi.

Öte yandan Başkan Yakar, "Cumartesi günü elektrik verilerek kısmen devreye giren sahil yolu düzenlemesi ile gerek sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak sevincimizi ve gururumuzu paylaşan, mesaj yazan, tebrik eden, eleştiren tüm halkımıza ilgisi ve destekleri için teşekkür ediyor, tüm maliyeti belediyemiz tarafından karşılanan düzenlemelerin en kısa zamanda tamamlanacağını ifade etmek istiyorum.  Sizlerin destek ve duası bize güç veriyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.