BULANCAK HALK EĞİTİMDE SANAL SERGİ

GÜNDEM 22.06.2020 - 15:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2822+ kez okundu.
 

BULANCAK HALK EĞİTİMDE SANAL SERGİ

Bulancak Halk Eğitimi Merkezi tarafından her yıl yapılan yılsonu sergisi bu yıl koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sanal ortamda yapıldı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların güvenliği için bu yıl sanal sergi oluşturuldu. Ahşap boyamadan ebru sanatına kadar resim ve katı kursu, el sanatları, takı işlemleri, giyim birçok ürün bu sergide sanal ortamda görücüye çıktı. Bulancak Halk Eğitimi Merkezi, her eğitim yılı sonunda kurslarına devam eden öğrencilerinin hazırladığı ürünleri halka açık sergiliyordu. Bu yıl birçok etkinliğin Pandemi nedeniyle iptal edilmesi üzerine açılamayan halka açık sergi, sanal ortama taşındı. Konuyla ilgili bilgi veren Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu, “Halk Eğitimi Merkezimizin her eğitim yılı sonunda kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini sergiledikleri sergimizi bu yıl covid-19 salgını nedeniyle vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştiremedik. Salgın nedeniyle tamamlanamayan kurslarımızın öğrencileri gerek uzaktan eğitim ile gerekse kurslar açık iken aldıkları dersler sonucunda hazırladıkları eserleri kurumumuz içinde sergi düzeninde hazırlayarak panoramik çekimleri yapıldıktan sonra sanatseverlerin ve halkımızın beğenisine sunduk. Sanal Sergimize, katkı sağlayan Halk Eğitimi Merkezimizin öğretmen ve kursiyerlerine teşekkür ediyor, sergilerimize yoğun ilgi gösteren halkımızı bu defa da sanal sergimize doldurun” dedi.
Bulancak Halk Eğitimi Merkezi tarafından her yıl yapılan yılsonu sergisi bu yıl koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sanal ortamda yapıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların güvenliği için bu yıl sanal sergi oluşturuldu. Ahşap boyamadan ebru sanatına kadar resim ve katı kursu, el sanatları, takı işlemleri, giyim birçok ürün bu sergide sanal ortamda görücüye çıktı.

Bulancak Halk Eğitimi Merkezi, her eğitim yılı sonunda kurslarına devam eden öğrencilerinin hazırladığı ürünleri halka açık sergiliyordu. Bu yıl birçok etkinliğin Pandemi nedeniyle iptal edilmesi üzerine açılamayan halka açık sergi, sanal ortama taşındı.
Konuyla ilgili bilgi veren Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ekizoğlu, “Halk Eğitimi Merkezimizin her eğitim yılı sonunda kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini sergiledikleri sergimizi bu yıl covid-19 salgını nedeniyle vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştiremedik. Salgın nedeniyle tamamlanamayan kurslarımızın öğrencileri gerek uzaktan eğitim ile gerekse kurslar açık iken aldıkları dersler sonucunda hazırladıkları eserleri kurumumuz içinde sergi düzeninde hazırlayarak panoramik çekimleri yapıldıktan sonra sanatseverlerin ve halkımızın beğenisine sunduk. Sanal Sergimize, katkı sağlayan Halk Eğitimi Merkezimizin öğretmen ve kursiyerlerine teşekkür ediyor, sergilerimize yoğun ilgi gösteren halkımızı bu defa da sanal sergimize doldurun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.