Bulancak halkını duyarlılığa davet ediyoruz

GÜNDEM 22.04.2019 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3186+ kez okundu.
 

Bulancak halkını duyarlılığa davet ediyoruz

Kısa adı BULGENDER olan Bulancak Gençlik Derneği Başkanı Süleyman Bayrak, beraberinde ki dernek üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.
Başkan Bayrak, derneklerinin aktif bir şekilde çalıştığını ve güzel çalışmalara imza attıklarını söylediler. Başkan Bayrak, yaptıkları çevreci çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, hafta sonu çevre temizliği yaptıklarını kaydetti. Katı atıkları geri dönüşüme kazandırmak ve çevreyi korumak adına sahil bölgesinde temizlik yapmaya devam etiklerini aktaran Bayrak, “Plastik şişeleri ve poşetleri toplayıp satarak elde edilen parayla sokak hayvanlarına yem alıp dağıtacağız. Bu projede çöp poşetleri, yemek ve dinlenme ihtiyaçlarımız kapsamında bizlere yardımcı olan Bulancak Belediyesine, Şifa Eczanesine,  Liman Cafe ve Kamil Mar Market ailesine teşekkür ediyoruz. Bütün Bulancak halkını aynı duyarlılığa davet ediyoruz” dedi.  
Kısa adı BULGENDER olan Bulancak Gençlik Derneği Başkanı Süleyman Bayrak, beraberinde ki dernek üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Başkan Bayrak, derneklerinin aktif bir şekilde çalıştığını ve güzel çalışmalara imza attıklarını söylediler.

Başkan Bayrak, yaptıkları çevreci çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, hafta sonu çevre temizliği yaptıklarını kaydetti. Katı atıkları geri dönüşüme kazandırmak ve çevreyi korumak adına sahil bölgesinde temizlik yapmaya devam etiklerini aktaran Bayrak, “Plastik şişeleri ve poşetleri toplayıp satarak elde edilen parayla sokak hayvanlarına yem alıp dağıtacağız. Bu projede çöp poşetleri, yemek ve dinlenme ihtiyaçlarımız kapsamında bizlere yardımcı olan Bulancak Belediyesine, Şifa Eczanesine,  Liman Cafe ve Kamil Mar Market ailesine teşekkür ediyoruz. Bütün Bulancak halkını aynı duyarlılığa davet ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.