Bulancak için bir arada olmalıyız

GÜNDEM 16.08.2018 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3560+ kez okundu.
 

Bulancak için bir arada olmalıyız

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’ı Bulancak’ta ki makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinden bulundular.
Başkan Sıbıç, ““Bulancak’ın sorunlarının çözümünde iktidar ve muhalefet olarak birlikte hareket edersek daha gelişmiş bir Bulancak’a kavuşmuş oluruz. Bulancak olarak muhalefet ve iktidar olarak birlikte hareket ettiğimiz sürece ekonomisi daha düzgün bir Bulancak’ta yaşar, yıllarca eksik kalan yatırımların ilçemize gelmesinde daha yararlı hizmetler yaparız” dedi. Başkan Sıbıç, son günlerde yaşanan ABD krizi ile ilgili her zaman hükümetin yanında olduklarının altını çizerek, “Türkiye’de ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi ülke içinde her zaman daha iyinin yapılması için görevini sonuna kadar yapmaktadır. Ama ülke dışında da her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanında dik durmaya devam etmektedir. Rahip Brunson olayı ile ilgili ABD’nin dolar üzerinden Ülkemize ayar çekmeye kalkmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu konu siyaset üstü bir konudur. Türkiye Cumhuriyeti her zaman ayaklarının üzerinde duran bir ülke olmuştur. Bugün gelinen noktada kendi vatandaşının bile memnun olmadığı ABD Başkanı Donald Trump, Türkleri başka milletlerle karıştırmaya kalkıyor. Bizler yüreğinde ki iman sevgisi ile bu ülkeyi var eden neslin evlatları olarak hiçbir zaman kimseye boğun eğmedik. Bunun böyle bilinmesini isteriz. Bu vesile ile ülkemizi diz çöktürmek isteyen ABD Başkanı Trump’a karşı devletimizin ve hükümetimizin yanındayız” dedi. Milletvekili Aydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Sıbıç ve Başkan Yeşiltepe’ye bu yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’ı Bulancak’ta ki makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinden bulundular.

Başkan Sıbıç, ““Bulancak’ın sorunlarının çözümünde iktidar ve muhalefet olarak birlikte hareket edersek daha gelişmiş bir Bulancak’a kavuşmuş oluruz. Bulancak olarak muhalefet ve iktidar olarak birlikte hareket ettiğimiz sürece ekonomisi daha düzgün bir Bulancak’ta yaşar, yıllarca eksik kalan yatırımların ilçemize gelmesinde daha yararlı hizmetler yaparız” dedi.

Başkan Sıbıç, son günlerde yaşanan ABD krizi ile ilgili her zaman hükümetin yanında olduklarının altını çizerek, “Türkiye’de ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi ülke içinde her zaman daha iyinin yapılması için görevini sonuna kadar yapmaktadır. Ama ülke dışında da her zaman devletimizin ve hükümetimizin yanında dik durmaya devam etmektedir. Rahip Brunson olayı ile ilgili ABD’nin dolar üzerinden Ülkemize ayar çekmeye kalkmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu konu siyaset üstü bir konudur. Türkiye Cumhuriyeti her zaman ayaklarının üzerinde duran bir ülke olmuştur. Bugün gelinen noktada kendi vatandaşının bile memnun olmadığı ABD Başkanı Donald Trump, Türkleri başka milletlerle karıştırmaya kalkıyor. Bizler yüreğinde ki iman sevgisi ile bu ülkeyi var eden neslin evlatları olarak hiçbir zaman kimseye boğun eğmedik. Bunun böyle bilinmesini isteriz. Bu vesile ile ülkemizi diz çöktürmek isteyen ABD Başkanı Trump’a karşı devletimizin ve hükümetimizin yanındayız” dedi.

Milletvekili Aydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Sıbıç ve Başkan Yeşiltepe’ye bu yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.