'BULANCAK İLE BAŞLAYIP, TÜRKİYE İLE BÜTÜNLEŞECEĞİZ'

GÜNDEM 09.11.2017 - 14:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2095+ kez okundu.
 

'BULANCAK İLE BAŞLAYIP, TÜRKİYE İLE BÜTÜNLEŞECEĞİZ'

CHP Bulancak İlçe Başkanı ve başkan adayı Özdemir, CHP'nin Türkiye'nin umudu olduğunu ve tüm vatandaşları bu umut ve ışık altında bir araya getirmek istediklerini belirtti.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir, 14 Kasım Salı günü saat 10.00'da Yeni Hükümet Konağı karşısında ki Doğa Piknik'te gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe kongresine bütün partilileri, delegeleri ve vatandaşları davet etti. Başkan Özdemir, CHP'nin 14 Kasım Salı günü yapacak olduğu kongrenin yönetim değişikliği değil, tüm Bulancak'ın değişim kongresi olduğunu söyledi. Türkiye'de Cumhuriyetin kazanımlarının Bulancak'ta halkın kazanımlarının heba edildiğini kaydeden Başkan Özdemir, "Değişim yerelden başlayarak, genelde gerçekleşecektir. Ülkemizde esnafın, işçinin, köylünün, çiftçinin, öğrencilerimizin ve sade vatandaşlarımızın umudu ve tek geleceği bu ülkenin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisindedir. Gelin hep beraber aydınlığımıza ve geleceğimize ışık tutacak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongremizi bir şölene çevirerek geleceğimizin gerçek yüzünü tüm halkımıza gösterelim" dedi. 'ATAMIZI MEYDANDA ANIYORUZ' Başkan ÖZdemir öte yandan bugün yapılacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü çelenk programına da bütün vatandaşları davet ederek, "Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Cumhuriyetimizin banisi, ebedi başkomutanımız, eşsiz devrimci ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 79. yılında rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Bugün Cumhuriyet Meydanında Saat 09.05'e yapılacak çelenk sunumunda tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı ve başkan adayı Özdemir, CHP'nin Türkiye'nin umudu olduğunu ve tüm vatandaşları bu umut ve ışık altında bir araya getirmek istediklerini belirtti.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir, 14 Kasım Salı günü saat 10.00'da Yeni Hükümet Konağı karşısında ki Doğa Piknik'te gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe kongresine bütün partilileri, delegeleri ve vatandaşları davet etti. Başkan Özdemir, CHP'nin 14 Kasım Salı günü yapacak olduğu kongrenin yönetim değişikliği değil, tüm Bulancak'ın değişim kongresi olduğunu söyledi.

Türkiye'de Cumhuriyetin kazanımlarının Bulancak'ta halkın kazanımlarının heba edildiğini kaydeden Başkan Özdemir, "Değişim yerelden başlayarak, genelde gerçekleşecektir. Ülkemizde esnafın, işçinin, köylünün, çiftçinin, öğrencilerimizin ve sade vatandaşlarımızın umudu ve tek geleceği bu ülkenin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisindedir. Gelin hep beraber aydınlığımıza ve geleceğimize ışık tutacak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongremizi bir şölene çevirerek geleceğimizin gerçek yüzünü tüm halkımıza gösterelim" dedi.

'ATAMIZI MEYDANDA ANIYORUZ'

Başkan ÖZdemir öte yandan bugün yapılacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü çelenk programına da bütün vatandaşları davet ederek, "Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Cumhuriyetimizin banisi, ebedi başkomutanımız, eşsiz devrimci ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 79. yılında rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Bugün Cumhuriyet Meydanında Saat 09.05'e yapılacak çelenk sunumunda tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.