BULANCAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR

GÜNDEM 29.07.2020 - 16:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3123+ kez okundu.
 

BULANCAK KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Bulancak Belediye Başkanlığımızca, kurban bayramı hazırlıkları kapsamında hayvan pazarı ve mezbahada yürütülen bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.
Ayrıca Sağlık Bakanlığının yayınladığı Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri hakkındaki rehberler doğrultusunda; kurban satış yeri ve mezbahanın uygun yerlerine el antiseptikleri (hijyen noktası) yerleştirilmiş,  vatandaşlarımızın uyması gereken kurallar hakkında bilgilendirme amaçlı pankartlar asılmıştır. Belediyemiz Mezbahasında hijyenik şartlarda kurbanını kestirmek isteyen vatandaşlarımızın, Ruhsat  ve Denetim Müdürlüğünü  444 28 44 numaralı telefondan arayarak kesim tarihi ve saati  için önceden randevu almaları gerekmektedir.
Bulancak Belediye Başkanlığımızca, kurban bayramı hazırlıkları kapsamında hayvan pazarı ve mezbahada yürütülen bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Ayrıca Sağlık Bakanlığının yayınladığı Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri hakkındaki rehberler doğrultusunda; kurban satış yeri ve mezbahanın uygun yerlerine el antiseptikleri (hijyen noktası) yerleştirilmiş,  vatandaşlarımızın uyması gereken kurallar hakkında bilgilendirme amaçlı pankartlar asılmıştır.

Belediyemiz Mezbahasında hijyenik şartlarda kurbanını kestirmek isteyen vatandaşlarımızın, Ruhsat  ve Denetim Müdürlüğünü  444 28 44 numaralı telefondan arayarak kesim tarihi ve saati  için önceden randevu almaları gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.