BULANCAK LİSESİ İSMİNİ GERİ İSTİYORUZ

25.12.2017 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3111+ kez okundu.
 

BULANCAK LİSESİ İSMİNİ GERİ İSTİYORUZ

Bulancak’ta yıllardır Eğitim-Öğretimini sürdüren Bulancak Lisesi'nin, hem adının tekrar geri verilmesi için mezunlar çağrıda bulunuyor.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın geçtiğimiz haftalarda kaleme aldığı 'Bulancak Lisemizi geri istiyoruz' başlıklı köşe yazısının ardından okullarının adının değiştirilmesinden rahatsızlık duyan mezun öğrenciler, sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getiriyorlar. Bulancak'ın eğitim tarihinde tartışmasız bir yeri olan Bulancak Lisesi ismi birkaç yıl önce tarihin tozlu sayfalarına atılması sonrasında da 40 yılı aşkın bir süre hizmet veren binanın isminin de değiştirilmesi mezunlarını derin bir üzüntüye soktu. Bulancak Lisesinin adının tekrar eğitim hayatımıza kazandırılması hususunda tüm halkımızdan destek bekliyoruz diyen Bulancak  Lisesi Mezunları, "Açıldığı yıldan bu yana Bulancak Lisesi adıyla yüzbinlerce öğrenci mezun eden okulumuzun ismi değiştirildi. Biz Bulancaklılar  olarak ve Bulancak  Lisesi Mezunları olarak okulumuzun adının tekrar bu okula verilmesini istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Bulancak  Lisesi Mezunları, "Uzun yıllarca gururla taşıdığımız Bulancak Lisesi adının silinmesi sanki bir tarihin yok edilmesi anlamına geliyor. Sanki binlerce kişinin de geçmişi yok edildi. Bu nedenle eski adımızla yani Bulancak Lisesi adıyla tarihi bir okulda eğitim verilmeyi arzu etmekteyiz (Bunun örnekleri vardır). Bunun için kamuoyu oluşturarak yetkililerden destek bekliyoruz. Tek amacımız var oda Bulancak Lisesi adının tekrar geri iade edilmesi başka amacımız yoktur. Yetkili mercilerden okulumuzun adının geri verilmesini büyük bir arzu ve hevesle istiyoruz" dedi.
Bulancak’ta yıllardır Eğitim-Öğretimini sürdüren Bulancak Lisesi'nin, hem adının tekrar geri verilmesi için mezunlar çağrıda bulunuyor.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın geçtiğimiz haftalarda kaleme aldığı 'Bulancak Lisemizi geri istiyoruz' başlıklı köşe yazısının ardından okullarının adının değiştirilmesinden rahatsızlık duyan mezun öğrenciler, sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getiriyorlar.

Bulancak'ın eğitim tarihinde tartışmasız bir yeri olan Bulancak Lisesi ismi birkaç yıl önce tarihin tozlu sayfalarına atılması sonrasında da 40 yılı aşkın bir süre hizmet veren binanın isminin de değiştirilmesi mezunlarını derin bir üzüntüye soktu.

Bulancak Lisesinin adının tekrar eğitim hayatımıza kazandırılması hususunda tüm halkımızdan destek bekliyoruz diyen Bulancak  Lisesi Mezunları, "Açıldığı yıldan bu yana Bulancak Lisesi adıyla yüzbinlerce öğrenci mezun eden okulumuzun ismi değiştirildi. Biz Bulancaklılar  olarak ve Bulancak  Lisesi Mezunları olarak okulumuzun adının tekrar bu okula verilmesini istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bulancak  Lisesi Mezunları, "Uzun yıllarca gururla taşıdığımız Bulancak Lisesi adının silinmesi sanki bir tarihin yok edilmesi anlamına geliyor. Sanki binlerce kişinin de geçmişi yok edildi. Bu nedenle eski adımızla yani Bulancak Lisesi adıyla tarihi bir okulda eğitim verilmeyi arzu etmekteyiz (Bunun örnekleri vardır). Bunun için kamuoyu oluşturarak yetkililerden destek bekliyoruz. Tek amacımız var oda Bulancak Lisesi adının tekrar geri iade edilmesi başka amacımız yoktur. Yetkili mercilerden okulumuzun adının geri verilmesini büyük bir arzu ve hevesle istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.