Bulancak MHP, Türkeş’i andı

SİYASET 06.04.2020 - 10:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2933+ kez okundu.
 

Bulancak MHP, Türkeş’i andı

MHP Bulancak İlçe Başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefatının 23. Yılında anma mesajı yayınladı.
Yapılan açıklamada ;“Türk'ün son Başbuğu MHP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ilkelerine, ülkülerine ve ülkesine aşık bir dava insanıdır. Vefatının 23. yılında merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Bugüne kadar her 4 Nisan günü manevi olarak andığımız, Başbuğumuz'u koronavirüs salgını nedeniyle bu yılki manevi görevlerimizi yerine getirememenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak merhum Başbuğumuz'u her fırsatta hayırla ve hürmetle anmak, Fatihalarımızla hatırlamak hepimiz için manevi bir vecibedir. Merhum Başbuğumuz, şartlara ve olaylara körü körüne boyun eğmeyen dirayet ve şahsiyet timsalidir. Sahip olduğu meziyetlerle, savunduğu değerlerle siyaset ve devlet hayatımızda müstesna bir yer tutmuştur. Yaktığı meşale asla sönmeyecek yaptığı zamanlar üstü çağrısı asla silinmeyecektir.  “Ölürse tenler ölür, canlar ölesi değil” diyerek vefatının 23'üncü yıl dönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e, vatan ve ülkü şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet, ruhları şad olsun” denildi.  
MHP Bulancak İlçe Başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu Alparslan Türkeş’in vefatının 23. Yılında anma mesajı yayınladı.

Yapılan açıklamada ;“Türk'ün son Başbuğu MHP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ilkelerine, ülkülerine ve ülkesine aşık bir dava insanıdır. Vefatının 23. yılında merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. Bugüne kadar her 4 Nisan günü manevi olarak andığımız, Başbuğumuz'u koronavirüs salgını nedeniyle bu yılki manevi görevlerimizi yerine getirememenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak merhum Başbuğumuz'u her fırsatta hayırla ve hürmetle anmak, Fatihalarımızla hatırlamak hepimiz için manevi bir vecibedir. Merhum Başbuğumuz, şartlara ve olaylara körü körüne boyun eğmeyen dirayet ve şahsiyet timsalidir. Sahip olduğu meziyetlerle, savunduğu değerlerle siyaset ve devlet hayatımızda müstesna bir yer tutmuştur. Yaktığı meşale asla sönmeyecek yaptığı zamanlar üstü çağrısı asla silinmeyecektir.

 “Ölürse tenler ölür, canlar ölesi değil” diyerek vefatının 23'üncü yıl dönümünde merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e, vatan ve ülkü şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet, ruhları şad olsun” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.