Bulancak Milli Eğitim personeli veda yemeğinde buluştu

GÜNDEM 29.04.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3574+ kez okundu.
 

Bulancak Milli Eğitim personeli veda yemeğinde buluştu

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli olan Mehmet Çakır için Bulancak Öğretmenevinde organize edilen veda yemeğinde ilçe milli eğitimde çalışan personeller bir araya geldi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Şube Müdürleri ve Müdürlük personelinin katıldığı veda yemeğinde kurumdan emekli olan personele plaketleri ve hediyeleri verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, emekli personel Mehmet Çakır’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Müdür Bulut, ayrıca sağlıklı ve huzurlu günler dileğinde bulunarak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken, emekliye ayrılan personel Mehmet Çakır’da böyle bir yemek düzenlendiği için mutlu olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Veda yemeği, duygulu ve neşeli anların yaşandığı fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. Müdür Bulut, “Kurumumuzdan emekliye ayrılan personelimiz Mehmet Çakır’a ailece bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz” dedi. 
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli olan Mehmet Çakır için Bulancak Öğretmenevinde organize edilen veda yemeğinde ilçe milli eğitimde çalışan personeller bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Şube Müdürleri ve Müdürlük personelinin katıldığı veda yemeğinde kurumdan emekli olan personele plaketleri ve hediyeleri verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, emekli personel Mehmet Çakır’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Müdür Bulut, ayrıca sağlıklı ve huzurlu günler dileğinde bulunarak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken, emekliye ayrılan personel Mehmet Çakır’da böyle bir yemek düzenlendiği için mutlu olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Veda yemeği, duygulu ve neşeli anların yaşandığı fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. Müdür Bulut, “Kurumumuzdan emekliye ayrılan personelimiz Mehmet Çakır’a ailece bundan sonraki yaşamında sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.