Bulancak pedal çevirdi

SPOR 15.10.2018 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2678+ kez okundu.
 

Bulancak pedal çevirdi

Bulancak’ta ilk kez düzenlenen bisiklet turuna yüzlerce bisiklet sever katıldı. Bulancak Belediyesi, Bulancak Ab-ı Hayat Derneği,
TÜGVA Bulancak Temsilciğinin birlikte organize ettiği ‘7’den 70’e Bulancak Pedal Çeviriyor’ etkinliği 13 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan seremoni ile başladı. Her yaştan bisiklet severin katıldığı etkinlik öncesi konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Burada çok güzel bir katılım oldu. Bulancak’ta bisiklet sever ve bisikleti bir yaşam biçimi olarak gören izler için bir bisiklet yolu yapıyoruz. Bende yol yapıldıktan sonra işe bisikletle gideceğim. Hem sağlık hem de ekonomik olarak çok faydalı olacaktır. Tura katılan bütün bisiklet severlere teşekkür ederim” dedi. Bu konuşmadan sonra Yeşilgiresun Belediyesi Spor Kulübü bisiklet takımında katıldığı bisiklet turu Cumhuriyet meydanından başlayarak içi yoldan Millet caddesini takip ederek başladı. Yüzlerce bisiklet severin Bulancak İlçe Emniyet müdürlüğü trafik ekiplerinin kontrolünde önce emniyet müdürlüğünün olduğu yerden şehir içinden Bulancak eski cezaevi girişi güzergahını takip ederek 15 Temmuz caddesini takip ederek eski Tuğla fabrikasının yanından Sarayburnu camiine intikal etti. Burada turu tamamlayan bisiklet severler arasında yapılan çekiliş ile bir kişiye 1 adet bisiklet hediye edildi. Bisiklet turuna, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, Bulancak Ab-ı Hayat Derneği Başkanı Ahmet Murat Yücel, TÜGVA Bulancak Temsilcisi Ubeydullah Göktekin’de katıldı.
Bulancak’ta ilk kez düzenlenen bisiklet turuna yüzlerce bisiklet sever katıldı. Bulancak Belediyesi, Bulancak Ab-ı Hayat Derneği,

TÜGVA Bulancak Temsilciğinin birlikte organize ettiği ‘7’den 70’e Bulancak Pedal Çeviriyor’ etkinliği 13 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan seremoni ile başladı.

Her yaştan bisiklet severin katıldığı etkinlik öncesi konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Burada çok güzel bir katılım oldu. Bulancak’ta bisiklet sever ve bisikleti bir yaşam biçimi olarak gören izler için bir bisiklet yolu yapıyoruz. Bende yol yapıldıktan sonra işe bisikletle gideceğim. Hem sağlık hem de ekonomik olarak çok faydalı olacaktır. Tura katılan bütün bisiklet severlere teşekkür ederim” dedi.

Bu konuşmadan sonra Yeşilgiresun Belediyesi Spor Kulübü bisiklet takımında katıldığı bisiklet turu Cumhuriyet meydanından başlayarak içi yoldan Millet caddesini takip ederek başladı. Yüzlerce bisiklet severin Bulancak İlçe Emniyet müdürlüğü trafik ekiplerinin kontrolünde önce emniyet müdürlüğünün olduğu yerden şehir içinden Bulancak eski cezaevi girişi güzergahını takip ederek 15 Temmuz caddesini takip ederek eski Tuğla fabrikasının yanından Sarayburnu camiine intikal etti. Burada turu tamamlayan bisiklet severler arasında yapılan çekiliş ile bir kişiye 1 adet bisiklet hediye edildi. Bisiklet turuna, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak İlçe Emniyet müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, Bulancak Ab-ı Hayat Derneği Başkanı Ahmet Murat Yücel, TÜGVA Bulancak Temsilcisi Ubeydullah Göktekin’de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.