'BULANCAK SÜPER LİGDE OLMALI'

GÜNDEM 28.09.2017 - 13:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3197+ kez okundu.
 

'BULANCAK SÜPER LİGDE OLMALI'

Bulancak Belediyesi tarafından yapılan ilçe de ki yatırımlar ve çalışmalar hakkında esnafla bilgilendirme toplantıları yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar son olarak 15 Temmuz Şehitler Caddesinde yapılan alt yapı çalışmaları ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili olarak, 'Bulancak ilçesi artık amatörden süper lige çıkan bir ilçe olmalıdır. Bunu hak ediyor ve bizde bunu yapmak için elimden geleni yapıyoruz" dedi.
Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem ve Belediye Birim Müdürlerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısı 26 Eylül Salı akşamı Kılıç Center Düğün salonunda esnafın da katılımı ile yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıda konuşan Başkan Yakar, "Bulancak artık gelişme olarak küçük bir ilçe değildir. İlçemizin artan nüfusu şehrin gelişmesine orantılı olmalıdır. Göreve seçildiğim günden bu yana Bulancak'ta ne yapabiliriz ne yapmalıyız diye sürekli istişareler yapıyoruz. Sizinde gördüğünüz gibi çok önemli işler yapılıyor ve de yapılacak. Elimizdeki imkanlar ve kaynak yaratarak ilçemizi güzelleştirmek ve dışarından gelip görenlerin 'çok iyi olmuş' diyeceği bir ilçe olmak için çok çalışıyoruz. Zaman zaman bu çalışmalar hakkında sizinde fikirlerinizi almak için bu toplantıları yapıyoruz. Bizim bazen göremediğiniz eksikleri siz görüyorsunuz. Şu anda en önemli çalışmalar alt yapılardaki yenileme, şu şebekesi, yağmur ve kanalizasyon ayrımının yapıldığı çalışma, sanayiden, gıcıklıya kadar olan sahil boyundaki şehir içi caddelerin trafiğe uygun hale getirilmesi, yüksek okul için yapılan binanın son aşamaya gelmesi, katı atık şebekesinin son merhalede olması, 15 Temmuz Şehitler caddesindeki alt yapı işlerinin Ekim ayı veya Kasım ayı başında son erecek olması ile Bulancak çok başka bir görünüme kavuşacaktır. Yine devam eden kapalı otoparkların yapımı ile de ilçenin meydan çevresi trafik yönünden ok rahatlayacaktır. Hele de bu alt yapısı yapılan caddeler ile Bulancak insanların mutlu bir şekilde gezeceği bir ile olacaktır.  Yatırım olarak kurduğumuz beton santrali kendi maliyetini geçen amorti ederek daha uygun fiyatlar ile vatandaşımıza hizmet edecektir. Bu beton santrali Türkiye’de çok sayıda il ve ilçe de örnek olarak alınıyor. Daha çok işimiz var yapacak. Esnaf olarak sizde ilçenin gelişmesi için fikirlerinizi söyleyerek gelişmeye deste olmalısınız. Sadece eleştirmek yeterli değildir. Bu konuda hiç bir sıkıntımızda yok. Vatandaşın istemediği hiç bir şey yapılmıyor. Bu arada yapımı devam eden kültür sitesi olarak projelendirdiğimiz otogarın arkasındaki binada yüksek okul faaliyete geçtiğinde 2.500 öğrenci öğrenim görecek. Bu Bulancak ve buradaki çevre esnafı içinde önemli bir ekonomik gelir sağlayacaktır. Buranın da en kısa zamanda bitmesi için elimden geleni yapıyoruz. Daha çok anlatacağız işimiz var. Bulancak’ın geride kalması söz konusu olamaz" diyerek konuşmasını katılanlara teşekkür ederek tamamladı.
Bulancak Belediyesi tarafından yapılan ilçe de ki yatırımlar ve çalışmalar hakkında esnafla bilgilendirme toplantıları yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar son olarak 15 Temmuz Şehitler Caddesinde yapılan alt yapı çalışmaları ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili olarak, 'Bulancak ilçesi artık amatörden süper lige çıkan bir ilçe olmalıdır. Bunu hak ediyor ve bizde bunu yapmak için elimden geleni yapıyoruz" dedi.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Güngör, Bahtiyar Hüsem ve Belediye Birim Müdürlerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısı 26 Eylül Salı akşamı Kılıç Center Düğün salonunda esnafın da katılımı ile yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantıda konuşan Başkan Yakar, "Bulancak artık gelişme olarak küçük bir ilçe değildir. İlçemizin artan nüfusu şehrin gelişmesine orantılı olmalıdır. Göreve seçildiğim günden bu yana Bulancak'ta ne yapabiliriz ne yapmalıyız diye sürekli istişareler yapıyoruz. Sizinde gördüğünüz gibi çok önemli işler yapılıyor ve de yapılacak. Elimizdeki imkanlar ve kaynak yaratarak ilçemizi güzelleştirmek ve dışarından gelip görenlerin 'çok iyi olmuş' diyeceği bir ilçe olmak için çok çalışıyoruz. Zaman zaman bu çalışmalar hakkında sizinde fikirlerinizi almak için bu toplantıları yapıyoruz. Bizim bazen göremediğiniz eksikleri siz görüyorsunuz. Şu anda en önemli çalışmalar alt yapılardaki yenileme, şu şebekesi, yağmur ve kanalizasyon ayrımının yapıldığı çalışma, sanayiden, gıcıklıya kadar olan sahil boyundaki şehir içi caddelerin trafiğe uygun hale getirilmesi, yüksek okul için yapılan binanın son aşamaya gelmesi, katı atık şebekesinin son merhalede olması, 15 Temmuz Şehitler caddesindeki alt yapı işlerinin Ekim ayı veya Kasım ayı başında son erecek olması ile Bulancak çok başka bir görünüme kavuşacaktır. Yine devam eden kapalı otoparkların yapımı ile de ilçenin meydan çevresi trafik yönünden ok rahatlayacaktır. Hele de bu alt yapısı yapılan caddeler ile Bulancak insanların mutlu bir şekilde gezeceği bir ile olacaktır.  Yatırım olarak kurduğumuz beton santrali kendi maliyetini geçen amorti ederek daha uygun fiyatlar ile vatandaşımıza hizmet edecektir. Bu beton santrali Türkiye’de çok sayıda il ve ilçe de örnek olarak alınıyor. Daha çok işimiz var yapacak. Esnaf olarak sizde ilçenin gelişmesi için fikirlerinizi söyleyerek gelişmeye deste olmalısınız. Sadece eleştirmek yeterli değildir. Bu konuda hiç bir sıkıntımızda yok. Vatandaşın istemediği hiç bir şey yapılmıyor. Bu arada yapımı devam eden kültür sitesi olarak projelendirdiğimiz otogarın arkasındaki binada yüksek okul faaliyete geçtiğinde 2.500 öğrenci öğrenim görecek. Bu Bulancak ve buradaki çevre esnafı içinde önemli bir ekonomik gelir sağlayacaktır. Buranın da en kısa zamanda bitmesi için elimden geleni yapıyoruz. Daha çok anlatacağız işimiz var. Bulancak’ın geride kalması söz konusu olamaz" diyerek konuşmasını katılanlara teşekkür ederek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.