Bulancak’ta balık, Aydın Balık’ta yenir

GÜNDEM 21.08.2017 - 13:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4859+ kez okundu.
 

Bulancak’ta balık, Aydın Balık’ta yenir

Aydın balığa gelenler deniz kenarında bir kasabadaymış gibi kendini hisseder. Deniz havası verilmiş tam bir balık lokantası havası var.
Sizler Aydın Balık’ta  büyük keyif alacaksınız. Aydın Balık yılların tecrübesiyle hizmet veriyor. Aydın  balık tecrübeli aşçılarıyla günlük getirilen balıkları taptaze sizlere sunmaktadır. Aydın  Balık alışık olduğunuz klasik balık restaurantlarından farklı sunumuyla, Bulancak’ta, deniz kenarında  50 kişilik bahçesi 1OO kişilik kapalı restaurant bölümü ile hizmet veriyor. Huzur verici dekorasyonu içinde modern hizmet anlayışına ve ortamın kalitesine hemen tanık olacaksınız. Huzur verici modern hizmet anlayışı ile Aydın balık’ta  lezzet, hizmet ve ortamın yüksek kalitesine hemen tanık olacaksınız. Keyifli sohbetleriniz ve olgun damak tadınız için size  makul fiyatlarla konuk etmekten büyük mutluluk duyacak. Müşterilerin girişte karşılaştığı zengin balık çeşitleriyle balık tercihinde bulunabiliyorlar. Balıkları günlük taze olarak sunuyor. Balık sevenlere balık yeme konusunda balıkçı adresi olarak her zaman tercih ediliyor. Aydın Balık yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Balık aynı zamanda proteininden en çok faydalanılan besin türüdür. İnsan vücudu bu proteinin yüzde 93'ünden faydalanır. Bu oran kırmızı etlerde ve diğer beyaz etlerde çok düşüktür. Balık az karbonhidrat içermesinin yanı sıra madensel tuzlar ve mineraller açısından son derece zengindir, bol miktarda fosfor, kalsiyum, iyot ve flor içerir. Balık eti A, B1, B2 ve D vitaminleri açısından da zengindir. Balığın, çocuklarda genel gelişimin yanı sıra beyin gelişimi için de vazgeçilmez bir besin kaynağı. Balığı evde yapma zahmetine katlanmak istemeyenler için, Aydın Balık dostlarımızın hizmetindedir. Yılların dostluğunu Aydın Balık  işletmeciliği ile birleştiren, yılların tecrübesi ile balık pişirme ustalığını sizler için birleştiren Aydın Balık, 50 kişilik bahçesi, 100 kişilik kapalı restaurant bölümü ile geniş otoparkı ve hizmetiyle, özel gecelerinizde, davet ve toplantılarınızda  aile ve dostlarınızla paylaşacağınız balık lezzetini memnuniyet ve mutluluğa dönüştürür" dediler.
Aydın balığa gelenler deniz kenarında bir kasabadaymış gibi kendini hisseder. Deniz havası verilmiş tam bir balık lokantası havası var.

Sizler Aydın Balık’ta  büyük keyif alacaksınız. Aydın Balık yılların tecrübesiyle hizmet veriyor. Aydın  balık tecrübeli aşçılarıyla günlük getirilen balıkları taptaze sizlere sunmaktadır. Aydın  Balık alışık olduğunuz klasik balık restaurantlarından farklı sunumuyla, Bulancak’ta, deniz kenarında  50 kişilik bahçesi 1OO kişilik kapalı restaurant bölümü ile hizmet veriyor. Huzur verici dekorasyonu içinde modern hizmet anlayışına ve ortamın

kalitesine hemen tanık olacaksınız. Huzur verici modern hizmet anlayışı ile Aydın balık’ta  lezzet, hizmet ve ortamın yüksek kalitesine hemen tanık olacaksınız. Keyifli sohbetleriniz ve olgun damak tadınız için size  makul fiyatlarla konuk etmekten büyük mutluluk duyacak. Müşterilerin girişte karşılaştığı zengin balık çeşitleriyle balık tercihinde bulunabiliyorlar. Balıkları günlük taze olarak sunuyor. Balık sevenlere balık yeme konusunda balıkçı adresi olarak her zaman tercih ediliyor. Aydın Balık yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Balık aynı zamanda proteininden en çok faydalanılan besin türüdür. İnsan vücudu bu proteinin yüzde 93'ünden faydalanır. Bu oran kırmızı etlerde ve diğer beyaz etlerde çok düşüktür. Balık az karbonhidrat içermesinin yanı sıra madensel tuzlar ve mineraller açısından son derece zengindir, bol miktarda fosfor, kalsiyum, iyot ve flor içerir. Balık eti A, B1, B2 ve D vitaminleri açısından da zengindir. Balığın, çocuklarda genel gelişimin yanı sıra beyin gelişimi için de vazgeçilmez bir besin kaynağı. Balığı evde yapma zahmetine katlanmak istemeyenler için, Aydın Balık dostlarımızın hizmetindedir. Yılların dostluğunu Aydın Balık  işletmeciliği ile birleştiren, yılların tecrübesi ile balık pişirme ustalığını sizler için birleştiren Aydın Balık, 50 kişilik bahçesi, 100 kişilik kapalı restaurant bölümü ile geniş otoparkı ve hizmetiyle, özel gecelerinizde, davet ve toplantılarınızda  aile ve dostlarınızla paylaşacağınız balık lezzetini memnuniyet ve mutluluğa dönüştürür" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.