Bulancak'ta cadde balkon açıldı

YAŞAM 18.07.2017 - 06:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4348+ kez okundu.
 

Bulancak'ta cadde balkon açıldı

Sevilay Goloğlu'nun işlettiği şık dekorasyonu, değişmez kaliteli hizmet güvencesi...
...güler yüzlü ve profesyonel kadrosu ile nezih bir ortam sunan ve dostlarınızla rahat bir ambiyansta keyifli zamanlar geçirebileceğiniz Bulancak’ta Cadde Balkon Cafe  hizmete açıldı. Belediye Çarşısı girişi ikinci katta(Akbank’ın karşısı) bulunan ayrıca ve kolaylıkla gidebileceğiniz Cadde Balkon Cafe  özgün ve geniş menü yelpazesi ile Bulancak’ta  fark yaratacak ve sizleri damak tadınıza uygun farklı lezzetlerle buluşturacak. Gazetemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Sevilay Goloğlu, "Karadeniz  mutfağının seçkin lezzetleri, kendine özgü kahvaltı ve ana yemeklerin yanı sıra cafe olarak da hizmet vermekteyiz. Toplu yemekler gibi her türlü organizasyona kapılarımızın açık olmasının yanı sıra öğrencilerimizi de gözeterek kaliteli hizmetimizi uygun fiyatlara sunuyoruz.  İnsanımızın yemek zevki her geçen gün değişiyor. Biz de ‘Cadde Balkon ’ ile belki daha önce insanımızın tattığı ama üç aşağı beş yukarı aynı tadı aldığı lezzetlerin bizcesini ürettik. Bunu etin en iyi yerini alarak, bazen pişirme yöntemiyle, bazen sunuşumuzla, ortamımızla oluşturma yoluna gittik. Buraya gelenler yemeklerimizin ve hizmetin farkını görecek.Özel günlerinizde toplu organizasyon yapılır,tatlı ve börek siparişi alınır. Mercimek, domates, tavuk, mendek, çalı çileği,işkembe pancar çorba çeşitleri, kuru fasulye, pilav, karnıyarık, sebzeli misket köfte, orman kebabı, et dolması, islim kebabı, taze fasulye, fırında tavuk, biber dolması yemek çeşitleri, Akçaabat köfte, Güveç köfte, kiremitte balık, tavuk ızgara, çiğ köfte, içli köfte, açı ezme, sarma, kısır, kuskus, dible, sakarca, mercimek köfte, yoğurtlu havuç, mantar kavurma, turşu kavurma, kahvaltı tabağı, menemen, omlet çeşitleri, kuymak, tost çeşitleri, hamburger, pizza, nugget, soğan halkası, elma dilim cips, kumru, mevsim salata, karışık salata, ton balıklı salata, Akdeniz salata, piyaz salata, tatlılar ve içecekler. Ayrıca işyerlerine servis yapılır" şeklinde konuştu.
Sevilay Goloğlu'nun işlettiği şık dekorasyonu, değişmez kaliteli hizmet güvencesi...

...güler yüzlü ve profesyonel kadrosu ile nezih bir ortam sunan ve dostlarınızla rahat bir ambiyansta keyifli zamanlar geçirebileceğiniz Bulancak’ta Cadde Balkon Cafe  hizmete açıldı.

Belediye Çarşısı girişi ikinci katta(Akbank’ın karşısı) bulunan ayrıca ve kolaylıkla gidebileceğiniz Cadde Balkon Cafe  özgün ve geniş menü yelpazesi ile Bulancak’ta  fark yaratacak ve sizleri damak tadınıza uygun farklı lezzetlerle buluşturacak. Gazetemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Sevilay Goloğlu, "Karadeniz  mutfağının seçkin lezzetleri, kendine özgü kahvaltı ve ana yemeklerin yanı sıra cafe olarak da hizmet vermekteyiz. Toplu yemekler gibi her türlü organizasyona kapılarımızın açık olmasının yanı sıra öğrencilerimizi de gözeterek kaliteli hizmetimizi uygun fiyatlara sunuyoruz.  İnsanımızın yemek zevki her geçen gün değişiyor. Biz de ‘Cadde Balkon ’ ile belki daha önce insanımızın tattığı ama üç aşağı beş yukarı aynı tadı aldığı lezzetlerin bizcesini ürettik. Bunu etin en iyi yerini alarak, bazen pişirme yöntemiyle, bazen sunuşumuzla, ortamımızla oluşturma yoluna gittik. Buraya gelenler yemeklerimizin ve hizmetin farkını görecek.Özel günlerinizde toplu organizasyon yapılır,tatlı ve börek siparişi alınır. Mercimek, domates, tavuk, mendek, çalı çileği,işkembe pancar çorba çeşitleri, kuru fasulye, pilav, karnıyarık, sebzeli misket köfte, orman kebabı, et dolması, islim kebabı, taze fasulye, fırında tavuk, biber dolması yemek çeşitleri, Akçaabat köfte, Güveç köfte, kiremitte balık, tavuk ızgara, çiğ köfte, içli köfte, açı ezme, sarma, kısır, kuskus, dible, sakarca, mercimek köfte, yoğurtlu havuç, mantar kavurma, turşu kavurma, kahvaltı tabağı, menemen, omlet çeşitleri, kuymak, tost çeşitleri, hamburger, pizza, nugget, soğan halkası, elma dilim cips, kumru, mevsim salata, karışık salata, ton balıklı salata, Akdeniz salata, piyaz salata, tatlılar ve içecekler. Ayrıca işyerlerine servis yapılır" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.