BULANCAK’TA CHP İLE İYİ PARTİ BİRLEŞTİ

GÜNDEM 04.02.2019 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3811+ kez okundu.
 

BULANCAK’TA CHP İLE İYİ PARTİ BİRLEŞTİ

Hem CHP hem de İYİ Parti’nin Bulancak Belediye Başkan Adayı olduğunu kaydeden Necmi Sıbıç, “Yakın zamanda Bulancaklıyı refaha, huzura ve istihdama kavuşturacak projelerimizi açıklayacağız” dedi.
CHP ve İYİ Parti Bulancak teşkilatları CHP Bulancak ilçe binasında bir araya gelerek, seçimlere CHP Başkan adayı Necmi Sıbıç ile birlikte gireceklerini söylediler. CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, toplantıda yaptığı konuşmada İYİ Parti'nin Bulancak'ta parti adı altında aday çıkartmayarak CHP ile ittifak yaptıklarını belirti. İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik ise “Bu mesele artık, memleket meselesi, vatan meselesi ve bayrak meselesidir. Ülkemizin olmazsa olmazlarındandır. Belki arkadaşlarımız arasında CHP'ye ilk defa oy verecek isimler vardır. Fakat mesele memleketse gerisi teferruattır” diye konuştu. Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ise yaptığı konuşmada, “İki aydır çalışmalarımızı yapıyoruz. Bulancak'ın her köşesinde hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. CHP adayı olarak yola çıkmıştım. Şimdi hem CHP'nin hemde İYİ Parti'nin adayıyım. Ben hem CHP'nin, hem İYİ Parti'nin, hem AK Parti'nin hem MHP'nin oylarına talibim. Vatandaşlarımız bizi kurtarın diye bizlere sarılıyor. Bizlerde onlara olan güveni boşa çıkarmamak için canla başla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Hem CHP hem de İYİ Parti’nin Bulancak Belediye Başkan Adayı olduğunu kaydeden Necmi Sıbıç, “Yakın zamanda Bulancaklıyı refaha, huzura ve istihdama kavuşturacak projelerimizi açıklayacağız” dedi.

CHP ve İYİ Parti Bulancak teşkilatları CHP Bulancak ilçe binasında bir araya gelerek, seçimlere CHP Başkan adayı Necmi Sıbıç ile birlikte gireceklerini söylediler.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, toplantıda yaptığı konuşmada İYİ Parti'nin Bulancak'ta parti adı altında aday çıkartmayarak CHP ile ittifak yaptıklarını belirti.

İYİ Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik ise “Bu mesele artık, memleket meselesi, vatan meselesi ve bayrak meselesidir. Ülkemizin olmazsa olmazlarındandır. Belki arkadaşlarımız arasında CHP'ye ilk defa oy verecek isimler vardır. Fakat mesele memleketse gerisi teferruattır” diye konuştu.

Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ise yaptığı konuşmada, “İki aydır çalışmalarımızı yapıyoruz. Bulancak'ın her köşesinde hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. CHP adayı olarak yola çıkmıştım. Şimdi hem CHP'nin hemde İYİ Parti'nin adayıyım. Ben hem CHP'nin, hem İYİ Parti'nin, hem AK Parti'nin hem MHP'nin oylarına talibim. Vatandaşlarımız bizi kurtarın diye bizlere sarılıyor. Bizlerde onlara olan güveni boşa çıkarmamak için canla başla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.