BULANCAK’TA COVİD-19 DENETİMLERİ YAPILDI

GÜNDEM 08.07.2020 - 16:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3806+ kez okundu.
 

BULANCAK’TA COVİD-19 DENETİMLERİ YAPILDI

Dünya’yı etkisi altına alıp can kayıplarına yol açan koronavirüs salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirlerin uygulamasında ortaya çıkan aksaklılar neticesinde ülke genelinde 81 ilde denetimlerin arttırılması için yeni bir genelge yayınlanmıştı.
İçişleri bakanlığının yeni genelgesi ile birlikte eş zamanlı olarak dün(8 Temmuz Çarşamba)ülkenin her yerinde denetimler başladı. Sabah saatlerinden itibaren Bulancak’ta da denetimler yapılmaya başlandı. Gün boyu ilçe genelinde yapılan denetimler akşam mesai saatine kadar devam etti. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden oluşan ekipler ilçede aynı anda birkaç yerde denetim yaparak tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını tespit ederek, aksaklıların giderilmesini istediler. Başta Bulancak Mahallesi, İhsaniye mahallesi gibi kalabalık olan ve işyerlerinin yoğun olduğu yerlerde denetimler yapıldı. Lokantalar, çay ocakları, berberler, restoranlar, hamam dahil çok sayıda iş yerinde maske, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen, dezenfektan kullanımı, afiş ve broşürlerin tamam olması konusunda işyerleri sahiplerinden bilgi alındı ve olup olmadığı kontrol edilerek, müşterilerinde uyması istendi. Edindiğimiz bilgilere göre, denetimler, hafta içinde her gün devam edecek ve virüs bulaşma riski en aza indirilerek tedbirlerin gevşemesi önlenecek.  Denetimler ilçe genelindeki bütün işyerlerinde bitene kadar yapılacak ve tedbirlere uymayanlara ceza kesilecek.           
Dünya’yı etkisi altına alıp can kayıplarına yol açan koronavirüs salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirlerin uygulamasında ortaya çıkan aksaklılar neticesinde ülke genelinde 81 ilde denetimlerin arttırılması için yeni bir genelge yayınlanmıştı.

İçişleri bakanlığının yeni genelgesi ile birlikte eş zamanlı olarak dün(8 Temmuz Çarşamba)ülkenin her yerinde denetimler başladı. Sabah saatlerinden itibaren Bulancak’ta da denetimler yapılmaya başlandı. Gün boyu ilçe genelinde yapılan denetimler akşam mesai saatine kadar devam etti.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden oluşan ekipler ilçede aynı anda birkaç yerde denetim yaparak tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığını tespit ederek, aksaklıların giderilmesini istediler. Başta Bulancak Mahallesi, İhsaniye mahallesi gibi kalabalık olan ve işyerlerinin yoğun olduğu yerlerde denetimler yapıldı.

Lokantalar, çay ocakları, berberler, restoranlar, hamam dahil çok sayıda iş yerinde maske, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen, dezenfektan kullanımı, afiş ve broşürlerin tamam olması konusunda işyerleri sahiplerinden bilgi alındı ve olup olmadığı kontrol edilerek, müşterilerinde uyması istendi.

Edindiğimiz bilgilere göre, denetimler, hafta içinde her gün devam edecek ve virüs bulaşma riski en aza indirilerek tedbirlerin gevşemesi önlenecek.  Denetimler ilçe genelindeki bütün işyerlerinde bitene kadar yapılacak ve tedbirlere uymayanlara ceza kesilecek.           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.