BULANCAK’TA DA 23 NİSAN SADE BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

YAŞAM 23.04.2020 - 14:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3288+ kez okundu.
 

BULANCAK’TA DA 23 NİSAN SADE BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM açılışının 100. Yılı koronavirüs salgını sebebiyle sade bir törenle yapıldı. Bulancak Cumhuriyet meydanında 23 Nisan Perşembe günü saat 09.00’da yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak program sona erdi. Programa Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Özel Harekat Tabur Komutanı Jandarma Bnb. İlker Urgancı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Tatlı katıldı.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM açılışının 100. Yılı koronavirüs salgını sebebiyle sade bir törenle yapıldı.

Bulancak Cumhuriyet meydanında 23 Nisan Perşembe günü saat 09.00’da yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak program sona erdi.

Programa Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Özel Harekat Tabur Komutanı Jandarma Bnb. İlker Urgancı, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Tatlı katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.