BULANCAK’TA DA NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLADI

GÜNDEM 01.06.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3287+ kez okundu.
 

BULANCAK’TA DA NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLADI

Seyahat kısıtlamasının kalkması ve bazı işletmelerin açılması nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi Bulancak’ta da cadde ve sokaklarda hareketlilik başladı.
Açıklanan normalleşme adımları kapsamında kafe ve restoran gibi işletmelerin de açılmasıyla Cumhuriyet Meydanı ve bazı işlek bölgelerde hareketlilik yaşandı. Çok sayıda esnaf kepenk açarken, Cumhuriyet Meydanı'nda da insan ve araç yoğunluğu yaşandı. Sokağa çıkan vatandaşların maske takarak önlem aldıkları görülürken, bazı işletmelerin girişlerinde dezenfektanlar hazır bulunduruldu. 16 Mart’tan bu yana süren kısıtlamaların kontrollü bir şekilde ortadan kalkması ile kapalı olan işletmeler de kepenk açarken, uzun bir aranın ardından ticarete geri dönebilmenin mutluluğunu yaşadılar. Gazetemize konuşan bazı işletme sahipleri, yaklaşık 80 gündür faaliyetlerinin durmasının kendilerini çok etkilediğini belirterek, “Uzun bir aranın ardından ilk defa kepenk açtık. Zararımızı telafi etmek bir az zor. Fakat elimizden geleni yaparak ve kontrollü sosyal mesafe kurallarına uyarak eskisi gibi çalışmaya devam edeceğiz” dediler.
Seyahat kısıtlamasının kalkması ve bazı işletmelerin açılması nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi Bulancak’ta da cadde ve sokaklarda hareketlilik başladı.

Açıklanan normalleşme adımları kapsamında kafe ve restoran gibi işletmelerin de açılmasıyla Cumhuriyet Meydanı ve bazı işlek bölgelerde hareketlilik yaşandı.

Çok sayıda esnaf kepenk açarken, Cumhuriyet Meydanı'nda da insan ve araç yoğunluğu yaşandı. Sokağa çıkan vatandaşların maske takarak önlem aldıkları görülürken, bazı işletmelerin girişlerinde dezenfektanlar hazır bulunduruldu.

16 Mart’tan bu yana süren kısıtlamaların kontrollü bir şekilde ortadan kalkması ile kapalı olan işletmeler de kepenk açarken, uzun bir aranın ardından ticarete geri dönebilmenin mutluluğunu yaşadılar.

Gazetemize konuşan bazı işletme sahipleri, yaklaşık 80 gündür faaliyetlerinin durmasının kendilerini çok etkilediğini belirterek, “Uzun bir aranın ardından ilk defa kepenk açtık. Zararımızı telafi etmek bir az zor. Fakat elimizden geleni yaparak ve kontrollü sosyal mesafe kurallarına uyarak eskisi gibi çalışmaya devam edeceğiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.