Bulancak’ta Emniyet uygulamada

GÜNDEM 30.07.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3708+ kez okundu.
 

Bulancak’ta Emniyet uygulamada

Bulancak şehir içi, trafikteki araç yoğunluğunun ortaya çıkarttığı aksamları sona erdirmek için Bulancak Emniyet müdürlüğü trafik şubesi ekiplerince hafta sonu iki gün boyunca şehir içi yollarda uygumla yapıldı.
Çok sayıda polisin katıldığım uygulama 15 Temmuz Şehitler caddesi, Şemsettin caddesi giriş yolu üzeri, Acısu Yolu Eski Cezaevi mevkii, Fatih caddesi İskele başı mevkiinde yapılan uygumla ile ehliyet, ruhsat, motorsikletlerde kask kullanımı, plaka kullanımı, eksoz muayenesi başta olmak üzere araçların trafiğe uygunluğu denetlendi ve eksikleri olan araçlar ile motorsikletler emniyet müdürlüğüne götürülerek cezai işlemler yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan Emniyet yetkilier, “Bulancak’ta belirli zamanlarda trafikte uygulama yaparak yasalara uygunlukları tespit ediyoruz. Özellikle motobisikletlerde kask kullanımı, ehliyet ve ruhsat ile plaka takılması noktasında sürücülerin kurallara uymasını istiyoruz. Bu hem kendileri hem de diğer vatandaşlar için çok önemlidir” denildi. Öte yandan vatandaşların bu konuda ısrarla emniyete ihbarda bulunduğunu belirten yetkililer uygulamaların sürekli olarak tekrarlanacağını kaydettiler.
Bulancak şehir içi, trafikteki araç yoğunluğunun ortaya çıkarttığı aksamları sona erdirmek için Bulancak Emniyet müdürlüğü trafik şubesi ekiplerince hafta sonu iki gün boyunca şehir içi yollarda uygumla yapıldı.

Çok sayıda polisin katıldığım uygulama 15 Temmuz Şehitler caddesi, Şemsettin caddesi giriş yolu üzeri, Acısu Yolu Eski Cezaevi mevkii, Fatih caddesi İskele başı mevkiinde yapılan uygumla ile ehliyet, ruhsat, motorsikletlerde kask kullanımı, plaka kullanımı, eksoz muayenesi başta olmak üzere araçların trafiğe uygunluğu denetlendi ve eksikleri olan araçlar ile motorsikletler emniyet müdürlüğüne götürülerek cezai işlemler yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan Emniyet yetkilier, “Bulancak’ta belirli zamanlarda trafikte uygulama yaparak yasalara uygunlukları tespit ediyoruz. Özellikle motobisikletlerde kask kullanımı, ehliyet ve ruhsat ile plaka takılması noktasında sürücülerin kurallara uymasını istiyoruz. Bu hem kendileri hem de diğer vatandaşlar için çok önemlidir” denildi.

Öte yandan vatandaşların bu konuda ısrarla emniyete ihbarda bulunduğunu belirten yetkililer uygulamaların sürekli olarak tekrarlanacağını kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.