Bulancak’ta esrar operasyonu

GÜNDEM 24.01.2019 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3968+ kez okundu.
 

Bulancak’ta esrar operasyonu

Giresun ili Bulancak İlçesi Duttepe köyünde ikamet eden A.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı,
duyumunun alınması üzerine 23 Ocak 2019 günü saat 14.30 sıralarında şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde İl J.K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ve Bulancak İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan müşterek arama neticesinde; (4.800) gr kubar esrar* (250) gr kenevir tohumu ile (1) adet 9 mm çapında el yapımı ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait (8) adet fişek ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak C.Savcısının talimatı ile şüpheli A.K. ve bu şahısla bağlantılı olan R.Y. isimli (2) şüpheli gözaltına alınarak adli tahkikata başlanıldı.
Giresun ili Bulancak İlçesi Duttepe köyünde ikamet eden A.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı,

duyumunun alınması üzerine 23 Ocak 2019 günü saat 14.30 sıralarında şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde İl J.K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ve Bulancak İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan müşterek arama neticesinde; (4.800) gr kubar esrar* (250) gr kenevir tohumu ile (1) adet 9 mm çapında el yapımı ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait (8) adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak C.Savcısının talimatı ile şüpheli A.K. ve bu şahısla bağlantılı olan R.Y. isimli (2) şüpheli gözaltına alınarak adli tahkikata başlanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.