‘Bulancak’ta kendi adaylarımızla sahnedeyiz’

GÜNDEM 21.03.2019 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3541+ kez okundu.
 

‘Bulancak’ta kendi adaylarımızla sahnedeyiz’

MHP Bulancak İlçe Başkanı Işıkdemir, Bulancak’ta seçimlere kendi adayları ile girdiklerini söyledi.
MHP Bulancak İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala MHP İlçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl genel Meclis Üyesi adayları ile ortaya çıktıklarını ve hiçbir ittifaka bağlı kalmadan kendi adaylarıyla seçim çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. Başkan Işıkdemir, “Açıklama htiğimiz bu duruma karşılık, maalesef sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkan, halkımızın zihnini bulandıran, partimizle ilgisi olmayan bazı fitne fesat grupları sahne almaktadır. Siyasi konuların muhatabı teşkilat yönetimidir. Faaliyetlerimizi açık, net ve şeffaf bir şekilde yürütmekteyiz. Bu nedenle bizlerle ilgili olmayan gruplara halkımızın ve diğer siyasi partilerin itibar etmemesini arzu ederiz. MHP olarak hangi safta yer aldığımız bellidir. Bu nedenle 31 Mart 2019’da gerçekleşecek seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.
MHP Bulancak İlçe Başkanı Işıkdemir, Bulancak’ta seçimlere kendi adayları ile girdiklerini söyledi.

MHP Bulancak İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala MHP İlçe Teşkilatı olarak, Belediye Başkan Adayı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl genel Meclis Üyesi adayları ile ortaya çıktıklarını ve hiçbir ittifaka bağlı kalmadan kendi adaylarıyla seçim çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Başkan Işıkdemir, “Açıklama htiğimiz bu duruma karşılık, maalesef sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkan, halkımızın zihnini bulandıran, partimizle ilgisi olmayan bazı fitne fesat grupları sahne almaktadır. Siyasi konuların muhatabı teşkilat yönetimidir. Faaliyetlerimizi açık, net ve şeffaf bir şekilde yürütmekteyiz. Bu nedenle bizlerle ilgili olmayan gruplara halkımızın ve diğer siyasi partilerin itibar etmemesini arzu ederiz. MHP olarak hangi safta yer aldığımız bellidir. Bu nedenle 31 Mart 2019’da gerçekleşecek seçim sonuçlarının şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.