Bulancak’ta sıcak asfalt çalışması

GÜNDEM 23.10.2017 - 14:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3330+ kez okundu.
 

Bulancak’ta sıcak asfalt çalışması

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bulancak’ta sıcak asfalt çalışmalarını artırdı.
İhsaniye ve Bulancak Mahallelerini birbirinden ayıran Şemsettin Caddesi ve Uzun Sokakta sıcak asfalt serme çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar bölge esnafı ve balkondan çalışmaları izleyen vatandaşla sohbet etti. Bir caddenin defalarca kez kazılma sebebini anlatan Başkan Yakar, "Biz caddelerimizin sıcak asfalt çalışmaları başlamadan, alt yapısını bitiriyoruz. Bu süreçte bazı caddelerimizi birden fazla kazı yapmak zorunda kalıyoruz. Bu işlerin bir bölümünü belediyemiz, kalan diğer bölümü ise AB Projeler kapsamında devam etmektedir. Belediyemiz tarafından bu bölgelere ana hat yağmur suyu hattı atılmaktadır. Aynı zamanda AB Projesi kapsamında olan kanalizasyon ana hattı ve ev bağlantıları yapılmaktadır ve bu sebeple bir çok kez kazı yapılabilmektedir. Kazıların yavaş gitmesinin bir diğer sebebi ise yol üzerinde bulunan Telekom, Aksa, Temiz Su, Fiber, eski su ve kanalizasyon bağlantıları bulunmaktadır. Tabi dar alanda bu kadar çok yapının geçmesi tabiri caizse örümcek ağı gibi bir yapının içinde çalışmak işleri yavaşlatmaktadır. Bizimde her zaman söylediğimiz gibi en basit bir evde en basit bir tadilat yapılması bile en az bir ay sürmektedir. Biraz sabırlı olacağız ve Bulancak’ı inşa edeceğiz" dedi. Yakar, "Şemsettin caddesi sıcak asfaltı ilk etapta yeni su deposu bölgesine kadar tamamlandı. İnşallah yeni yapılan Fen Lisesi okul binası önüne kadar bu caddemizin sıcak asfaltını tamamlayacağız. Bununla birlikte Uzun Sokakta daha önce döktüğümüz asfaltın üzerine ince bir asfalt serme işlemini tamamladık" diye konuştu.
Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bulancak’ta sıcak asfalt çalışmalarını artırdı.

İhsaniye ve Bulancak Mahallelerini birbirinden ayıran Şemsettin Caddesi ve Uzun Sokakta sıcak asfalt serme çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar bölge esnafı ve balkondan çalışmaları izleyen vatandaşla sohbet etti. Bir caddenin defalarca kez kazılma sebebini anlatan Başkan Yakar, "Biz caddelerimizin sıcak asfalt çalışmaları başlamadan, alt yapısını bitiriyoruz. Bu süreçte bazı caddelerimizi birden fazla kazı yapmak zorunda kalıyoruz. Bu işlerin bir bölümünü belediyemiz, kalan diğer bölümü ise AB Projeler kapsamında devam etmektedir. Belediyemiz tarafından bu bölgelere ana hat yağmur suyu hattı atılmaktadır. Aynı zamanda AB Projesi kapsamında olan kanalizasyon ana hattı ve ev bağlantıları yapılmaktadır ve bu sebeple bir çok kez kazı yapılabilmektedir. Kazıların yavaş gitmesinin bir diğer sebebi ise yol üzerinde bulunan Telekom, Aksa, Temiz Su, Fiber, eski su ve kanalizasyon bağlantıları bulunmaktadır. Tabi dar alanda bu kadar çok yapının geçmesi tabiri caizse örümcek ağı gibi bir yapının içinde çalışmak işleri yavaşlatmaktadır. Bizimde her zaman söylediğimiz gibi en basit bir evde en basit bir tadilat yapılması bile en az bir ay sürmektedir. Biraz sabırlı olacağız ve Bulancak’ı inşa edeceğiz" dedi.

Yakar, "Şemsettin caddesi sıcak asfaltı ilk etapta yeni su deposu bölgesine kadar tamamlandı. İnşallah yeni yapılan Fen Lisesi okul binası önüne kadar bu caddemizin sıcak asfaltını tamamlayacağız. Bununla birlikte Uzun Sokakta daha önce döktüğümüz asfaltın üzerine ince bir asfalt serme işlemini tamamladık" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.