BULANCAK’TA YEREL SEÇİM STARTI VERİLİYOR

SİYASET 18.10.2018 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2727+ kez okundu.
 

BULANCAK’TA YEREL SEÇİM STARTI VERİLİYOR

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde bazı partilerin aday adayları başvurularını yaparken bazı partilerin aday adaylarının isimleri de kamuoyunda deklare edilmeye başlandı.
AK Parti aday adaylığı süreci 5 Kasım’da başlayıp 12 Kasım’da tamamlanacak. CHP’de ise 1 Ekim’de başlayan aday adalığı başvurusu süresi bugün itibarı ile sona eriyor. MHP, İyi Parti ve Saadet Partisinde ise başvuru süreleri ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Bulancak’ta AK Parti’de mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar’ın aday adayı olacağı bilinirken, bunun yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Hamit Karaoğlanoğlu, Belediye eski Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Bilal Yılmaz, Muhammed Yılmaz, Kadir Başat Çolak gibi isimlerinde aday adaylığı için müracaat edecekleri ifade ediliyor. CHP’de ise İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz ve Ecz. Basri Gürsoy şuana kadar başvurularını yapan aday adayları olarak ortaya çıktılar. Yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin yerel seçimler politikası gereği mevcut belediye başkanlarından başvuru yapmaması istendiği, diğer aday adaylarını ise 5 Kasım’dan 12 Kasım’a kadar başvuru yapabilecekleri belirtildi.
31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde bazı partilerin aday adayları başvurularını yaparken bazı partilerin aday adaylarının isimleri de kamuoyunda deklare edilmeye başlandı.

AK Parti aday adaylığı süreci 5 Kasım’da başlayıp 12 Kasım’da tamamlanacak. CHP’de ise 1 Ekim’de başlayan aday adalığı başvurusu süresi bugün itibarı ile sona eriyor. MHP, İyi Parti ve Saadet Partisinde ise başvuru süreleri ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Bulancak’ta AK Parti’de mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar’ın aday adayı olacağı bilinirken, bunun yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Hamit Karaoğlanoğlu, Belediye eski Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Bilal Yılmaz, Muhammed Yılmaz, Kadir Başat Çolak gibi isimlerinde aday adaylığı için müracaat edecekleri ifade ediliyor.

CHP’de ise İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz ve Ecz. Basri Gürsoy şuana kadar başvurularını yapan aday adayları olarak ortaya çıktılar.

Yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin yerel seçimler politikası gereği mevcut belediye başkanlarından başvuru yapmaması istendiği, diğer aday adaylarını ise 5 Kasım’dan 12 Kasım’a kadar başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.