BULANCAK'TAKİ ŞEHİT AİLELERİ DE UNUTULMADI

GÜNDEM 01.03.2018 - 18:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4263+ kez okundu.
 

BULANCAK'TAKİ ŞEHİT AİLELERİ DE UNUTULMADI

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Şehit Jandarma Er Yakup Özgen ve Şehit Polis Memuru Naci Akçay’ın ailelerini ziyaret etti.
Vali Sarıfakıoğulları,  22 Kasım 1998 tarihinde Tokat ilinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Yakup Özgen’in annesi Rahime Özgen, kardeşleri Şenol ve Şenel Özgen’i Bulancak ilçesi İsmet Paşa Mahallesinde ki ikamet adresinde ziyaret etti. Anne Rahime Özgen, Vali Sarıfakıoğulları’na kendilerine yapılan bu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, Şehidimizle birlikte 8 çocuğunun olduğunu, 6 çocuğunun evli, bekâr olan oğlu ile aynı evde birlikte oturduğunu, eşinin vefat etiğini ve herhangi bir ihtiyaçlarının veya sıkıntılarının bulunmadığını, gereken her şeyin Devletimizce yapıldığını söyledi. Van ilinde 14 Şubat 2000 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Polis Memuru Naci Akçay’ın Bulancak ilçesi Ballıca Mahallesinde ikamet eden eşi Fatma Akçay’ı ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları’na şehidimizin eşi Fatma Akçay, iki çocuğundan oğlu Ertuğrul Akçay’ın öğretmen olarak görev yaptığını, kızı Züleyha Türkyılmaz’ın da evli olduğunu, devlet memuru olarak görev yaptığını, herhangi bir ihtiyaçlarının veya sıkıntılarının bulunmadığını, gereken her şeyin Devletimizce yapıldığını söyleyerek, Vali Sarıfakıoğulları’nın gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı son derece memnun kaldıklarını belirtti.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Şehit Jandarma Er Yakup Özgen ve Şehit Polis Memuru Naci Akçay’ın ailelerini ziyaret etti.

Vali Sarıfakıoğulları,  22 Kasım 1998 tarihinde Tokat ilinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Yakup Özgen’in annesi Rahime Özgen, kardeşleri Şenol ve Şenel Özgen’i Bulancak ilçesi İsmet Paşa Mahallesinde ki ikamet adresinde ziyaret etti. Anne Rahime Özgen, Vali Sarıfakıoğulları’na kendilerine yapılan bu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, Şehidimizle birlikte 8 çocuğunun olduğunu, 6 çocuğunun evli, bekâr olan oğlu ile aynı evde birlikte oturduğunu, eşinin vefat etiğini ve herhangi bir ihtiyaçlarının veya sıkıntılarının bulunmadığını, gereken her şeyin Devletimizce yapıldığını söyledi.

Van ilinde 14 Şubat 2000 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Polis Memuru Naci Akçay’ın Bulancak ilçesi Ballıca Mahallesinde ikamet eden eşi Fatma Akçay’ı ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları’na şehidimizin eşi Fatma Akçay, iki çocuğundan oğlu Ertuğrul Akçay’ın öğretmen olarak görev yaptığını, kızı Züleyha Türkyılmaz’ın da evli olduğunu, devlet memuru olarak görev yaptığını, herhangi bir ihtiyaçlarının veya sıkıntılarının bulunmadığını, gereken her şeyin Devletimizce yapıldığını söyleyerek, Vali Sarıfakıoğulları’nın gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.